Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η όμορφη Αμερικάνα που τάσσεται υπέρ της ελεύθερης χρήσης και αγοράς όπλων, πυροβολήθηκε από τον 4χρονο γιο της


Είχε σηκώσει τη σημαία κατά της απαγόρευσης κατοχής όπλων στις ΗΠΑ. Ήταν πολέμιος του Ομπάμα και υπέρ του Τραμπ στο θέμα της οπλοκατοχής, όμως....
το πλήρωσε ακριβά.

Η 31 ετών ομολογουμένως όμορφη Αμερικάνα από τις Νότιες Πολιτείες, η Τζέιμι Γκιλτ, είναι μια φανατική των όπλων και της οπλοκατοχής. Μισεί τον Ομπάμα για τις προσπάθειες του να σταματήσει η οπλοκατοχή και υποστηρίζει τον Τράμπ.


Το σύνθημα της είναι: «Έχω το δικαίωμα να προστατεύσω το παιδί μου με το όπλο μου». Το σπίτι της είναι γεμάτο από όπλα. Πιστόλια, περίστροφα, καραμπίνες, αυτόματα, οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος.


Και όμως ένα όπλο λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή και μάλιστα από το ίδιο της το παιδί (εκείνο που στο σύνθημα της θέλει να προστατεύσει με το όπλο της). Η Τζέιμι οδηγούσε και πήγαινε σε ένα ράντσο με το φορτηγάκι της για να αγοράσει ένα άλογο. Στο πίσω κάθισμα καθόταν ο 4χρονος γιος της ο οποίος φυσικά καθόταν στο κάθισμα ελεύθερος και όχι σε ειδικό καρεκλάκι δεμένος.


Κάποια στιγμή ο μικρούλης έσκυψε και βρήκε στο πάτωμα του αυτοκινήτου, ένα 45άρι πιστόλι. Άρχισε να το επεξεργάζεται με την παιδική του περιέργεια, με κάποιο τρόπο έβγαλε την ασφάλεια και τράβηξε τη σκανδάλη. Ένα ισχυρό «μπαμ» γέμισε την καμπίνα του φορτηγού και η σφαίρα εκτοξεύτηκε, διαπέρασε το κάθισμα της οδηγού, την πλάτη της μητέρας του και βγήκε από τον θώρακα δίχως να πλήξει κάποιο ζωτικό όργανο.


Η Τζέιμι έχασε τον έλεγχο του οχήματος και σε κατάσταση σοκ, τηλεφώνησε στην αστυνομία. Σε λίγη ώρα ένα ασθενοφόρο την μετέφερε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Η ίδια περιέγραψε στο σερίφη τι είχε συμβεί. Και οι ειδικοί της αστυνομίας από τη φορά και την τροχιά της σφαίρας επιβεβαίωσαν το περιστατικό.


Πάντως η Τζέιμι δεν θα τη βγάλει «καθαρή» αφού ο εισαγγελέας θα της ασκήσει δίωξη για πλημμελή προστασία και επιτήρηση ανηλίκου, και πολλά άλλα μικρότερα αδικήματα, αφού και δεμένο δεν ήταν το παιδί στο καθισματάκι του αλλά και βρήκε όπλο να παίζει.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs