Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΚΕΛΑΗΔΙΤΗ! Είναι το «αστέρι» του “Aphrodite Cup”


Σάρωσε τα χρυσά μετάλλια η Ελένη Κελαηδίτη στο Διεθνές Μίτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής “Aphrodite Cup”, το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο....
Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Η πρωταγωνίστρια των αγώνων είχε επικρατήσει από το Σάββατο στο σύνθετο ατομικό και την τελευταία ημέρα των αγώνων πρώτευσε σε τρία αγωνίσματα. Νίκησε στην μπάλα (16.900), στις κορύνες (17.200) και στην κορδέλα (16.650)!


«Είμαι πολύ χαρούμενη! Στους τελικούς είχα καλή αγωνιστική παρουσία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προπονήτριά μου, Μαρίνα Φατέεβα και τη χορογράφο μου, Βαλεντίνι Σαποσνίκοβα για τη βοήθειά τους και το σύλλογο μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στο ελληνικό κοινό σε ένα μεγάλο μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής», είπε η πρωταγωνίστρια των αγώνων και αθλήτρια του συλλόγου ΓΟΠΦ «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου το “Aphrodite Cup”.



Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Ελένη Μιχοπούλου με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, λόγωτης επιτυχίας της φετινής διοργάνωσης, έδωσε… ραντεβού σε όλους στο “Aphrodite Cup 2017”, λέγοντας: “Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια φτάσαμε στο τέλος και του Δεύτερου Διεθνούς Μίτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής, “Aphrodite Cup”. Ενα διεθνές τουρνουά που στέφθηκε από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Για τρεις ημέρες θαυμάσαμε τη γυναικεία ομορφιά και χάρη και χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες των αθλητριών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό θέαμα. Αθλήτριες και ομάδες από 18 χώρες μας προσέφεραν τρεις γεμάτες ημέρες που ξεχείλισαν χαμόγελα και χειροκροτήματα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές, οι οποίοι με αφοσίωση και ανιδιοτέλειαέδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων. »

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs