Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Τα σκουλαρίκια αποκάλυψαν τους δράστες πέντε διαρρήξεων


Η προσεκτική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έλεγχο σε περιοχή της Λιβαδειάς, έφερε.... στο φως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που οι τέσσερις νεαροί επιβάτες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν εκεί. 

Όπως αποδείχθηκε γρήγορα, τα σκουλαρίκια ήταν η λεία από τη διάρρηξη που είχαν κάνει την προηγούμενη ημέρα στο σπίτι μιας γυναίκας κι έτσι οι νεαροί ηλικίας 28, 25, 24 και 22 χρόνων συνελήφθησαν. Στο πλαίσιο της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι από τις 13 Φεβρουαρίου είχαν διαρρήξει τουλάχιστον άλλα τέσσερα σπίτια σε διάφορες κοντινές περιοχές και είχαν αρπάξει κυρίως κοσμήματα, αξίας 5.500 ευρώ. 

Κάποια από τα κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν στο σπίτι του 25χρονου, που ήταν και το ορμητήριο της συμμορίας, ενώ εκεί βρέθηκαν και άλλα που δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη από πού έχουν κλαπεί με αποτέλεσμα η έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Το αυτοκίνητο του 22χρονου και ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του 28χρονου κατασχέθηκαν και οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs