Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό σας η κατανάλωση ενός γιαουρτιού καθημερινά


Το πρώτο βήμα για μια υγιεινή διατροφή είναι μια ισορροπημένη ποικιλία τροφών κι όλοι πρέπει πάντα να ξεκινούν από αυτό. 

Ειδικά για ....τις γυναίκες, όμως, κάποιες τροφές θωρακίζουν την υγεία απέναντι στην οστεοπόρωση, τον καρκίνο του μαστού, τις καρδιαγγειακές παθήσεις, τις εξάψεις κ.ο.κ. 

Η παρακάτω διατροφή είναι ευεργετική


Πηχτό και κρεμώδες, το ελληνικό γιαούρτι προσφέρει στον οργανισμό τη διπλάσια ποσότητα πρωτεΐνης σε σχέση με τα περισσότερα γιαούρτια και πολύ λιγότερη ζάχαρη. Τα χαμηλότερα επίπεδα υδατανθράκων (7 γραμμάρια αντί για 25 γραμμάρια στο γιαούρτι με φρούτα), βοηθούν στον έλεγχο του σακχάρου του αίματος, η πρωτεΐνη , όμως, είναι το σημαντικό πλεονέκτημα για τις γυναίκες, αφού οι περισσότερες δεν ξέρουν ούτε πόσο καταναλώνουν, ούτε πόσο θα έπρεπε. Οι έρευνες δείχνουν ότι καταναλώνοντας υψηλότερα επίπεδα πρωτεΐνης (το 30% των θερμίδων) βοηθά τις γυναίκες με την απώλεια βάρους, τη διατήρηση του μυϊκού ιστού και την καλύτερη γήρανση. Η σωστή δόση: Το Ινστιτούτο Ιατρικής προτείνει 0,8 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό βάρους ή 48 γραμμάρια για μια μέση γυναίκα 60 κιλών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs