Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Δικηγόρος Παντελίδη: Ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε εκείνος


Νέα μήνυση, αυτή τη φορά για τις συνθήκες του τροχαίου που σκότωσε τον Παντελή Παντελίδη, πρόκειται να καταθέσει έως ....
το τέλος της εβδομάδας ο δικηγόρος της οικογένειας, ενώ προαναγγέλλει ανατροπές, υποστηρίζοντας ότι δεν βρισκόταν στο τιμόνι ο άτυχος τραγουδιστής.

Ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης δηλώνει αποφασισμένος να λάμψει η αλήθεια και να διευκρινιστούν οι συνθήκες που έκοψαν το νήμα της ζωής του 32χρονου τραγουδιστή, αναφέρει δημοσίευμα της Espresso. Μάλιστα ρίχνει βόμβα μεγατόνων σχετικά με τις ενδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής. «Δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις, αλλά ισχυρές αποδείξεις. Βάσει αυτών ίσως τις επόμενες μέρες να έχουμε διαφορετική εκτίμηση για το τι προκάλεσε το ατύχημα» λέει.


Ο δικηγόρος είπε σε εκπομπή του STAR ότι αυτό μπορεί να αποδειχτεί και τεχνικά. «Θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού πάνω του. Δεν θέλω να επεκταθώ πάνω σε αυτό [...] Έχουμε ζητήσει από την Τροχαία Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που υποστηρίζει πως ήταν ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα, πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε αρμόδια Υπηρεσία» είπε.

«Για εμένα, για τους ειδικούς και φυσικά για την οικογένεια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν δεν ήταν ο χώρος παράνομα διαμορφωμένος θα είχαμε διαφορετική εξέλιξη στα αποτελέσματα του δυστυχήματος» πρόσθεσε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs