Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Εθίστηκε στο ποpvό από τα... 8 της χρόνια!


Η 19χρονη Rebecca παλεύει εδώ και πολλά χρόνια με έναν εθισμό που από πολλούς δεν θεωρείται πρόβλημα. Η έφηβη από την Αυστραλία, εξομολογείται ότι είναι εθισμένη στις ....
ταινίες ποpνό, από τα 8 της μόλις χρόνια!

Όπως ανέφερε σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας της, όλα ξεκίνησαν όταν είδε μια ακατάλληλη για την ηλικία της ταινία, στην οποία μια νεαρή κοπέλα έπεφτε θύμα απαγωγής. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη ταινία της δημιούργησε ένα «βαθύ συναίσθημα» και από τότε το κορίτσι κόλλησε, μιας και ήθελε να νιώθει έτσι συνέχεια.


Όταν ξεκίνησε να βλέπει εpωτικό κινηματογράφο, παρακολουθούσε ετεροφυλοφιλικό και soft σeξ, όμως όσο μεγάλωνε, άρχισε να προτιμά όλο και πιο βίαιες και επιθετικές ταινίες.

Τις παρακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να μπορεί να σταματήσει. Η ίδια θεωρεί πως βλέποντας βίαιο ποpνό, έχασε τον έλεγχο της σεξουαλικότητάς της, ενώ εξήγησε πως λόγω αυτών των ταινιών, οι σχέσεις της επηρεάστηκαν βαθιά, με το να γίνουν πιο βίαιες, αλλά και να έχουν ως επίκεντρό τους το σεξ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, στις σχέσεις της έκανε αυτά που έβλεπε στις ταινίες, πειραματιζόταν με τον σαδoμαzoxισμό, επιζητώντας τη βίαια και άγρια συvουσία, ενώ οι παρτενέρ της ήταν περισσότερο από πρόθυμοι να υπακούσουν σε αυτές της τις επιθυμίες.

Πλέον η 19χρονη επισκέπτεται ψυχολόγο, προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει τον περίεργο εθισμό της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs