Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Πάγκαλος: Να επέμβει ο στρατός και να εκκενώσει δια της βίας την Ειδομένη

Η κυβέρνηση Τσίπρα, οι υπουργοί της και τα στελέχη της αυτοί είναι δολοφόνοι»

«Γιατί δεν πάει ο Στρατός να τους μαζέψει και με τη βία να τους πάει στα στρατόπεδα; Εκεί που....
υπάρχουν οι συνθήκες για να ζήσουν τα παιδάκια αυτά, ομαλά, έχει ρουχαλάκια, έχει ντους, έχει ζεστό φαΐ και κρεβάτι» σημειώνει ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑfm.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στην Ειδομένη και στην χθεσινή φυγή» των περίπου 1.000 προσφύγων από την Ελλάδα στην ΠΓΔΜ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση και στις ανθρωπιστικές οργανώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση Τσίπρα, οι υπουργοί της και τα στελέχη της και αυτές οι αριστερόφρονες, δήθεν εθελοντικές οργανώσεις, οι οποίες τα πιάνουν από παντού όταν μπορούν, αυτοί είναι δολοφόνοι».


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος επεσήμανε πως πρέπει να εντοπιστούν αυτοί που ξεσήκωσαν τους πρόσφυγες τονίζοντας «αν είναι αλλοδαποί, πρέπει να τους διώξει όλους η Ελλάδα από το έδαφός της αμέσως. Όλους τους αλλοδαπούς που κάνουν πολιτική στο έδαφός μας, να τους μαντρώσει και να τους βάλει σε αεροπλάνα και να τους στείλει από κει που ήρθανε. Στη Δανία, στη Γαλλία, απ’ όπου ήρθαν, εν πάσει περιπτώσει. Αν είναι όμως Έλληνες, έχουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs