Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Κλούνι: Ο Τραμπ είναι ένας ξενοφοβικός φασίστας


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης και πολιτικός ακτιβιστής, παίρνει θέση για την πολιτική κατάσταση της χώρας του. 

Αλλά αυτή τη φορά....
ήταν πιο σαφής και κατηγορηματικός από κάθε άλλη φορά.

«Είμαι οπαδός της Χίλαρι Κλίντον και θα ξεκινήσω εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την υποψηφιότητά της» είπε ο γνωστός ηθοποιός, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian και θυμίζει ότι για την υποψηφιότητα Ομπάμα είχε συγκεντρώσει 12 εκατ. δολάρια.

Ο Κλούνι είχε καλά λόγια και για τον συνυποψήφιο της Κλίντον, Μπέρνι Σάντερς, για τον οποίο είπε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος που μετέχει στην κούρσα γιατί σπρώχνει την πολιτική συζήτηση σε θέματα που δεν έχουν ξανασυζητηθεί, όπως το χάσμα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς που γίνεται χειρότερο κάθε μέρα/


Για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Κλούνι είπε ότι τον συνάντησε μία φορά, είναι ένας οπορτουνιστής είπε και για αναφέρθηκε σε μία ρήση που χρησιμοποιούσε ο Τσόρτσιλ, μπορείς να υπολογίσεις ότι οι Αμερικανοί θα κάνουν το σωστό όταν θα έχουν εξαντλήσει όλες τις άλλες πιθανότητες.

Ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι οι ιδέες του Τραμο για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα των μουσουλμάνων είναι ηλίθιες και για τον υποψήφιο των ρεπουμπλικανών είπε ότι είναι ένας ξενοφοβικός φασίστας. Ελπίζω οι συμπατριώτες μου θα κάνουν το σωστό, κατέληξε ο Κλούνι.
Πηγή: The Guardian

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs