Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος θα συμμετέχουν σε σίριαλ στην Αμερική


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος μας εγκατέλειψαν… Έφυγαν από το αγαπημένο σίριαλ «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» του Alpha, γέμισαν τις βαλίτσες τους με όνειρά και έρωτα και....
πριν από τρεις μήνες κούνησαν το… μαντήλι στην ελληνική μιζέρια.

Οι δύο ηθοποιοί εγκαταστάθηκαν στην Αμερική και καθώς φαίνεται περνάνε τέλεια στο νέο τους σπιτικό που έστησαν στην άλλη άκρη του πλανήτη.


Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ του περιοδικού «You», περνούν τόσο καλά, που ανανέωσαν τη Visa τους για τρία χρόνια ακόμα.

Το περιοδικό εξασφάλισε μερικά αδημοσίευτα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη ζωή του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες αλλά και στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι έχει πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες. Άλλωστε οι δύο τους είχαν προετοιμάσει το έδαφος για να μετακομίσουν εκεί και είχαν ενημερωθεί για τα καλλιτεχνικά δρώμενα από Έλληνες συναδέλφους τους.



Οι δύο τους παρακολουθούν σεμινάρια υποκριτικής και πρόσφατα απέκτησαν παραγωγό στο Λος Άντζελες, νοίκιασαν σπίτι στην Καλιφόρνια, ενώ μετά από συμμετοχή σε διάφορα κάστινγκ, θα συμμετάσχουν σε μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά.



Όσο για τον έρωτά τους; Άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον δηλώνει: «Μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, ενώ λένε ότι πολύ σύντομα εκείνος θα το πάρει το κορίτσι και θα βάλουν βέρα αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι ήδη την έχουν βάλει».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο