Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Εικονολήπτης της ΕΡΤ επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο του Epsilon


Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από την έναρξη συνέντευξης Τύπου στο θέατρο Badminton. Όπως παρουσίασε η εκπομπή “Αποκαλυπτικά”....
, εικονολήπτης της ΕΡΤ, μόλις διαπίστωσε πως μέσα στην αίθουσα βρίσκεται συνεργείο του καναλιού Epsilon, έγινε έξαλλος και απαιτούσε να φύγουν ο δημοσιογράφος και ο κάμεραμαν.

Με στυλ... “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”, ο υπάλληλος της Δημόσιας Τηλεόρασης, ζήτησε από την υπεύθυνη της συνέντευξης Τύπου να μην γίνουν δηλώσεις στο κανάλι Epsilon. 


Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο εικονολήπτης μιλούσε με άσχημο ύφος στους εργαζόμενους του σταθμού Epsilon, ζητώντας μάλιστα να δει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του εικονολήπτη, του ηχολήπτη, αλλά και του δημοσιογράφου. Επίσης, όπως παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο βίντεο, ο ίδιος άνθρωπος απαιτούσε να δει και την άδεια λειτουργίας του καναλιού.

Παρών στο σκηνικό ήταν και ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς, ο οποίος είχε μείνει αποσβολωμένος από την απίστευτη επίθεση του εικονολήπτη της ΕΡΤ και προσπάθησε με τον δικό του τρόπο να κατευνάσει τα πνεύματα. 


Πηγή: zappit.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs