Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τί αποφάσισε το δικαστήριο για Madonna-Guy Richie: Ποιος κέρδισε την επιμέλεια του Rocco;

Ο 15χρονος αρνείται να εγκαταλείψει το Λονδίνο και προκαλεί μπελάδες στο πρώην ζεύγος


Όταν η Madonna χώριζε τον σκηνοθέτη Guy Richie το 2008, ίσως δεν περίμενε ότι ο γιος τους, o 15χρονος σήμερα Rocco, θα της δημιουργούσε θέματα.

Από τα τέλη του...
2015, το πρώην ζευγάρι ενεπλάκη σε μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά του.

Ο Rocco έμενε στο Λονδίνο με τον πατέρα του και δεν ήθελε να επιστρέψει στην αγκαλιά της βασίλισσας της pop.

Εκείνη κατέφυγε στα δικαστήρια και η πρώτη απόφαση ήταν υπέρ της. Αλλά ο γιος της επέμενε ότι ήθελε να παραμείνει στο Λονδίνο.


Την Τετάρτη, έγινε η δεύτερη ακροαματική διαδικασία και σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, το Δικαστήριο επέπληξε τους γονείς – βασικά τους δικηγόρους τους – και τους ζήτησε να βρουν την χρυσή τομή, πριν από την τελική απόφαση.

Παρόλα αυτά και μέχρι να βρεθεί η λύση – κάτι που φαντάζει αδύνατο όταν η αντίδικος είναι η Madonna – ο Δικαστής αποφάσισε ότι δεν μπορεί να εξαναγκάσει τον Rocco να επιστρέψει στην Νέα Υόρκη και ότι έχει το δικαίωμα να αποφασίσει προς το παρόν, με ποιον γονέα θέλει να μείνει.

Άλλωστε, όπως ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του Guy Richie και συμφώνησε ο Δικαστής, ο 15χρονος πηγαίνει σχολείο στο Λονδίνο και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να διαταραχθεί η ρουτίνα του.

Η επόμενη ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί τον ερχόμενο Ιούνιο και το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο πλευρές θα ακονίσουν τα μαχαίρια τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs