Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ένας ακόμα δημιουργός του «Matrix» αποκαλύπτει ότι είναι διεμφυλικός, 4 χρόνια μετά την ίδια αποκάλυψη του αδερφού του (Photos)


Ο Άντι Γουατσόφσκι ανακοίνωσε ότι είναι διεμφυλικός και ότι θέλει να τον αποκαλούν...
Λίλι Γουατσόφσκι. 

Πριν από τρία χρόνια το ίδιο είχε κάνει και ο Λάρι Γουατσόφσκι, αδελφός και συνεργάτης του, είχε ανακοινώσει ότι είναι transgender και πλέον ζει ως γυναίκα με το όνομα Λάνα Γουατσόφσκι. Το διάσημο δίδυμο δημιουργών έχει υπογράψει ταινίες όπως τα «Matrix».

Σε ανακοίνωσή του στο Windy City News, η Λίλι Γουατσόφσκι αναφέρει ότι ζούσε υπό τον φόβο του εξευτελισμού από μέσα ενημέρωσης και μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που προχώρησε στην αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Λίλι Γουατσόφσκι λέει ότι δημοσιογράφος της Daily Mail την προσέγγισε και της ζήτησε να πει την ιστορία της με σκοπό όμως, τον διασυρμό. Κατηγορεί την εφημερίδα για τον ρόλο που έπαιξε στην κατακραυγή της διεμφυλικής Λούσι Μέντοους, μίας δασκάλας, η οποία αυτοκτόνησε λίγους μήνες μετά τα δημοσιεύματα. 


Τα αδέλφια Γουατσόφσκι έγιναν διάσημα το 1999 με την πρώτη ταινία «Matrix». Ακολούθησαν δύο ακόμα. Πρόσφατα σκηνοθέτησαν το «Cloud Atlas», καθώς και το «Jupiter Ascending» με τον Τσάνινγκ Τάτουμ και τη Μίλα Κούνις. 

Λίλι Γουατσόφσκι


Λίλι και Λάνα Γουατσόφσκι στην πρεμιέρα της ταινίας τους «Cloud Atlas»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο