Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για το συμβάν με τον αλιγάτορα και το αγοράκι στο πάρκο της Ντίσνεϊ στη Φλόριντα


Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που ανακοίνωσαν αναφορικά με το τραγικό συμβάν στο πάρκο αναψυχής της...
Disney στη Φλόριντα των ΗΠΑ τον Ιούνιο, όταν ένας αλιγάτορας άρπαξε ένα δίχρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία και η Επιτροπή Διατήρησης Άγριας Ζωής της Φλόριντα ο πατέρας του μικρού αγοριού κατάφερε να φτάσει στο στόμα του αλιγάτορα, ωστόσο στάθηκε άτυχος στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του από το ζώο.

Σύμφωνα με την έκθεση ο αλιγάτορας επιτέθηκε στο αγοράκι όταν εκείνο έσκυψε πάνω από τη λίμνη τη στιγμή που μάζευε άμμο, και πως το αγοράκι πέθανε από το δάγκωμα του ζώου και πνιγμό.

Ταυτόχρονα, η έκθεση αποκαλύπτει πως ορισμένοι επισκέπτες είχαν προειδοποιήσει το πάρκο πως μέσα στη λίμνη που έπαιζαν τα παιδιά υπήρχε ένας αλιγάτορας, ενώ ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες αναφέρει πως περπατούσε στην περιοχή όταν άκουσε μια κραυγή από να έρχεται από την λίμνη.

«Ο αλιγάτορα βγήκε από την λίμνη και αφού αρπαξε το παιδί επέστρεψε μέσα στη λίμνη χωρίς να πειράξει κάποιον άλλον» αναφέρει η έκθεση.




Η έκθεση καταλήγει πως το περιστατικό ήταν ένα «τραγικό ατύχημα» και πως η οικογένεια δεν είχε κάποια σχετική προειδοποίηση για τον κίνδυνο που διέτρεχε όσο βρίσκονταν κοντά στη λίμνη.

Μετά το συμβάν οι αρχές θανάτωσαν έναν αλιγάτορα, ωστόσο δηλώνουν πως δεν είναι απόλυτα βέβαιοι πως πρόκειται για τον ίδιο αλιγάτορα που προκάλεσε το περιστατικό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs