Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ανθρωποκυνηγητό για τη σπείρα που ανατινάζει τα ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα


Τα μέλη της σπείρας χτύπησαν το ΑΤΜ που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου της Γραβιάς τινάζοντάς το στον αέρα...
, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν τις κασετίνες για να αρπάξουν τα χρήματα

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο μάρκας BMW, με το οποίο διέφυγαν οι κακοποιοί που ανατίναξαν το ΑΤΜ που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου της Γραβιάς αφού πρώτα απείλησαν με Καλάσνικοφ έναν περαστικό τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Το αυτοκίνητο, που πιθανότατα είναι κλεμμένο δεν έχει βρεθεί και εκτιμάται ότι οι δράστες θα το έχουν πυρπολήσει, όπως συνηθίζουν για να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη τους. Τα μέλη της σπείρας χτύπησαν το ΑΤΜ τινάζοντάς το στον αέρα, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν τις κασετίνες για να αρπάξουν τα χρήματα. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είδε δυο από τους τρεις κουκουλοφόρους δράστες να τον απειλούν με τα Καλάσνικοφ που κρατούσαν και να μπαίνουν στο Ι.Χ. όπου τους περίμενε ο τρίτος συνεργός τους. Όπως είπε, σε μικρή απόσταση υπήρχε και δεύτερο αυτοκίνητο, πιθανότατα με την «οπισθοφυλακή» των κακοποιών.




Σύμφωνα με τις περιγραφές και το modus operandi των κακοποιών, ήταν οι ίδιοι που τους τελευταίους έξι μήνες έχουν διαπράξει άλλες εννέα κλοπές και απόπειρες κλοπής με την ανατίναξη ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα! Τελευταία ήταν αυτή στο Νέο Μοναστήρι του δήμου Δομοκού, ενώ είχαν προηγηθεί άλλες επτά στο Λευκώνα Σερρών, το 3ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου, το Πόρτο Ράφτη, την Ξυλούπουλη Λαγκαδά, το Κράθιο της Ακράτας, τις Ερυθρές Αττικής, τα Οινόφυτα και την Κάνηθο Χαλκίδας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs