Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Κατάστημα... ποπ κορν ανοίγει στο Παρίσι η Scarlett Johansson - Υπόσχεται να σερβίρει η ίδια τους πελάτες


Κατάστημα πώλησης ποπ κορν ανοίγει στο Παρίσι η διάσημη ηθοποιός Scarlett Johansson. Δεν θα πρόκειται...
όμως για το απλό ποπ κορν που γνωρίζουμε όλοι, αλλά για μια γκουρμέ εκδοχή του. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η επιλογή του Παρισιού, της γαστρονομικής πρωτεύουσας του κόσμου, όπου η ηθοποιός ήδη περνά μεγάλο μέρος του χρόνου της.

Το Yummy Pop θα ανοίξει το Σάββατο στην συνοικία Marais του Παρισιού και θα σερβίρει ποπ κορν αρωματισμένο με τρούφα, παρμεζάνα και φασκόμηλο. Η 31χρονη ηθοποιός υπόσχεται να εξυπηρετεί η ίδια τους πελάτες, όποτε μπορεί.

Η ιδέα ήταν κοινή απόφαση με τον Γάλλο σύζυγό της, διαφημιστή Romain Dauriac. Το ζευγάρι ελπίζει πως αν οι γλυκές και αλμυρές συνταγές τους σημειώσουν επιτυχία, τότε θα ανοίξουν καταστήματα και σε άλλα μέρη. Ο εκπρόσωπός της Johansson στο Λος Άντζελες, δήλωσε πως η ηθοποιός είναι παθιασμένη με το ποπ κορν, προσθέτοντας πως το φτιάχνει μόνη της αναμιγνύοντας φρέσκα εποχιακά υλικά.




Για τη δημιουργία του μενού, το ζευγάρι συνεργάστηκε με γνωστό σεφ. Εκτός των άλλων οι επιλογές θα περιλαμβάνουν ποπ κορν με θαλασσινό αλάτι και ελαιόλαδο, αλλά και με φράουλες, κρέμα γάλακτος και σοκολάτα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο