Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Eνώ καθάριζε το σπίτι των παππούδων του βρήκε κάτι που ποτέ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ήξερε ότι υπάρχει! (εικόνες)


Ένας χρήστης του Reddit που ζει σε μια αγροτική περιοχή του Τενεσί, ανακάλυψε κάτι που οι περισσότεροι θα μπορούσαμε μόνο να το ονειρευτούμε...
!
Ενώ καθάριζε το σπίτι των παππούδων του, ένα σπίτι στο οποίο είχε ζήσει το μεγαλύτερο  μέρος της παιδικής του ηλικίας, βρήκε κάτι που ποτέ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ήξερε ότι υπάρχει.




Άνοιξε μια ντουλάπα, σήκωσε το χαλί από το πάτωμα και είδε ότι από κάτω υπήρχε κρυμμένο ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Το δύσκολο ήταν να το ανοίξει, αφού το χρηματοκιβώτιο ήθελε κωδικό, τον οποίο φυσικά δεν γνώριζε. Δοκίμασε τα πάντα, γενέθλια, επέτειο, αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης. Κανένας από τους συνδυασμούς όμως που μπορούσε να σκεφτεί δεν ήταν σωστός. Στο τέλος, μην έχοντας άλλη λύση, ζήτησε τη βοήθεια ενός κλειδαρά.

Αυτή είναι η πόρτα της ντουλάπας. Με την πρώτη ματιά τίποτα δεν σε προϊδεάζει ότι πίσω της κρύβεται ένας κρυμμένος θησαυρός.


Το εσωτερικό της ντουλάπας μοιάζει πολύ συνηθισμένο. Το χαλί ήταν πολύ βρώμικο για αυτό και ο χρήστης του Reddit αποφάσισε να το σηκώσει για να το πλύνει. Μια κίνηση που όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ σοφή!


Αυτό που είδε κάτω από το χαλί όμως τον έβαλε σε σκέψεις. Υπήρχε ένα παράξενο, στρογγυλό καπάκι.


Σήκωσε με δυσκολία το καπάκι και είδε αυτό το ξεχασμένο χρηματοκιβώτιο. Δοκίμασε όλους τους πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς για να το ανοίξει χωρίς όμως να τα καταφέρει.


Στο τέλος αναγκάστηκε να καταφύγει σε κλειδαρά.


Ο Τιμ ο κλειδαράς αν και μικρός σε ηλικία αποδείχθηκε ιδιαίτερα υπομονετικός και οργανωτικός.


Μετά από αρκετές προσπάθειες τελικά τα κατάφερε. Το χρηματοκιβώτιο άνοιξε.]


Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που αντίκρισαν ο Evilenglish, ο χρήστης του Reddit, και ο Τιμ ο κλειδαράς. Με τη πρώτη ματιά έμοιαζαν με τούβλα.


Τελικά όμως αποδείχθηκε ότι ήταν κουτιά.


Η μεγαλύτερη αποκάλυψη ήρθε όταν οι δυο άντρες άνοιξαν τα κουτιά. Αυτό που υπήρχε στο εσωτερικό τους θυμίζει παραμύθι!


Τα κουτιά ήταν γεμάτα με κέρματα και χαρτονομίσματα. Όσα περισσότερα κουτιά άνοιγαν, τόσα περισσότερα χρήματα έβγαζαν από μέσα τους. Ανακάλυψαν στην κυριολεξία ένα κρυμμένο θησαυρό!


Δυστυχώς, πολλά από τα χρήματα που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο είχαν υποστεί ζημιές από το νερό, λόγω μιας σωλήνας που είχε σπάσει μερικά χρόνια πριν.


Η υγρασία είχε καταστρέψει αρκετά χαρτονομίσματα όπως και τα περισσότερα κουτιά. Τα κέρματα όμως είχαν προστατευτεί.=


Υπήρχαν ασημένια νομίσματα….


… ασημένιες πλάκες..


.. αλλά και αρκετά πολύτιμα κοσμήματα.


Όταν ο Evilenglish μοιράστηκε την ιστορία του στο MySpace, υπήρξαν πολλοί που προσφέρθηκαν να του προσφέρουν τις συμβουλές τους. Μερικοί από αυτούς μάλιστα, εκτίμησαν την ανακάλυψη του σε ένα ποσό που ξεπερνά τα 1000 δολάρια.

Αλλά οι ανακαλύψεις του Evilenglish δεν σταμάτησαν στο χρηματοκιβώτιο. Μερικές μέρες μετά ο χρήστης του Reddit μαζί με τον αδερφό του βρήκαν σε κάποιο κρυφό συρτάρι ενός τραπεζιού, πιστόλια και μια συλλογή εξαιρετικά σπάνιων νομισμάτων.

Η εξερεύνηση του σπιτιού σύμφωνα με τον Evilenglish συνεχίζεται. Έχει υποσχεθεί στους διαδικτυακούς φίλους του ότι, όλα όσα βρει στη συνέχεια, θα τα φωτογραφίσει και θα ανεβάσει τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs