Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Απηυδισμένος ο Μισθοφόρος με τον Σπαλιάρα «Η ομάδα έκανε αρκετή υπομονή»


Η αλήθεια είναι πως το Survivor για ένα ακόμη επεισόδιο έρχεται για να προκαλέσει...
σημαντικό ενδιαφέρον. Η πορεία του παιχνιδιού έχει καταφέρει να «γεννήσει» συμπάθειες στο τηλεοπτικό κοινό, του οποίου οι προτιμήσεις αλλάζουν συχνά.




Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε ιδιαίτερη ένταση ανάμεσα σε Γιάννη Σπαλιάρα και ΚώσταΑναγνωστόπουλο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Η συγκεκριμένη αντιπαλότητα φαίνεται να συνεχίζεται και στο σημερινό επεισόδιο.

«Εμείς οι τέσσερις τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ πως ο Γιάννης θέλει μόνο να δίνει εντολές, δεν του αρέσει να ακούει. Το σεβόμαστε επειδή ηλικιακά είναι μεγαλύτερος από εμάς, αλλά ως ένα σημείο. Η ομάδα έκανε αρκετή υπομονή», αναφέρει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα, ενώ σε στιγμιότυπο που όλοι είναι στην καλύβα λέει στον Γιάννη Σπαλιάρα: «Χάλασε όλη η ψυχολογία της ομάδας. Κάνε την αυτοκριτική σου λοιπόν».

Εκτός αυτού βλέπουμε το δύσκολο αγώνισμα επάθλου, για το οποίο θα αγωνιστούν όλοι σήμερα. Σημαντικός φαίνεται να είναι και ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου κατά τη διάρκειά του, καθώς δείχνει να χτυπά πέφτοντας στο θώρακα.

Δείτε το trailer του επεισοδίου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs