Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Έχασε την περιουσία του και ζει 20 χρόνια μόνος του σε αυτό το ερημονήσι (βίντεο και φωτό)


Ο 73χρονος σήμερα Αυστραλός David Glasheen πήρε την απόφαση πριν από 20 χρόνια να...
τα αφήσει όλα πίσω του.

Όταν έχασε την περιουσία του που υπολογιζόταν σε 28,4 εκατομμύρια δολάρια πήρε μία απόφαση ζωής. Άφησε τα πάντα πίσω του και ζει εδώ και 20 χρόνια στον παράδεισό του. Ένα έρημο νησί. Η μόνη του παρέα μία σκυλίτσα.


«Εδώ θα ήθελα να πεθάνω. Που αλλού να ήθελα; Είναι ο παράδεισός μου στη γη. Όταν ήρθα εδώ είχα σιχαθεί τα λεφτά. Τα λεφτά κάνουν τους ανθρώπους άρρωστους και είχαν καταστρέψει και τον γάμο μου». 

Φυσικά, μπορεί να έχει την Polly στο πλάι του, ωστόσο του λείπει να κουβεντιάζει με ανθρώπους: «Μου λείπει μία κουβέντα με άλλους ανθρώπους. Θα ήθελα να βρω έναν άνθρωπο που θα ήθελε να μείνει εδώ μαζί μου ή μερικές γυναίκες που θα ήθελαν να με επισκέπτονται μερικές φορές τον χρόνο εδώ».


Η ζωή σε αυτό το νησάκι σίγουρα δεν είναι εύκολη, αφού κρύβει πολλούς κινδύνους: «Το λατρεύω το νησάκι. Δεν υπάρχει η λέξη "ρουτίνα" εδώ. Βέβαια, υπάρχουν φίδια, αράχνες, κροκόδειλοι, αλλά πιστεύω πως είναι πιο ασφαλές μέρος εδώ, από άλλα μέρη του κόσμου που γίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις. Σέβομαι τη γη μου και είμαι χαρούμενος που βρίσκεται μακριά από τον "πολιτισμό"».Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs