Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μυστήριο με δυστύχημα 23χρονου και 19χρονου, Μαλεσίνα: Έγκλημα πίσω από ακαριαίους θανάτους νέων


Ποιο το μυστήριο πίσω από το δυστύχημα 23χρονου και 19χρονου στη Μαλεσίνα...
;
Την πιθανότητα πίσω από το τροχαίο δυστύχημα πριν από περίπου ένα χρόνο στη Μαλεσίνα, που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους, να βρίσκεται εγκληματική ενέργεια, εξετάζει και πάλι η Δικαιοσύνη.
Με εντολή εισαγγελέα ο φάκελος του τροχαίου στη Μαλεσίνα της 29ης Αυγούστου 2016 όπου σκοτώθηκαν ο 23χρονος Δημήτρης Καραμέρης και ο 19χρονος Κωνσταντίνος Πέππας, ανοίγει και πάλι ώστε να φωτιστούν τα όποια σκοτεινά σημεία υπάρχουν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Πέππα ερευνάται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας πίσω από αυτό το τροχαίο δυστύχημα καθώς υπάρχουν μαρτυρίες σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος οι οποίες θα έρθουν στο φως πολύ σύντομα.

Ωστόσο ο αγώνας των δύο οικογενειών είναι μεγάλος και σύμφωνα με τον κ. Πέππα είναι διατεθειμένος να δώσει χρηματική αμοιβή σε όποιον δώσει επίσημα στοιχεία για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στο παιδί του και στον φίλο του .

«Θέλω να βρεθεί ο ένοχος του παιδιού μου. Έχουν περάσει εννέα μήνες από το τροχαίο που χάθηκε ο γιος μου και ο φίλος του Δημήτρης και ο ένοχος ακόμα αναζητείται.

Είμαι διατεθειμένος να δώσω ένα σεβαστό ποσό σε όποιον δώσει στοιχεία επίσημα για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους, παρουσία του Εισαγγελέα .

Δεν θα σταματήσω τις έρευνες ώσπου να ανοίξουν τα στόματα και να μάθουμε γιατί τα παιδιά μας είναι νεκρά.

Να μας πει κάποιος τι εμπόδιο βρέθηκε στα παιδιά , ποιος μπορεί να είναι αυτός που τους έκλεισε το δρόμο και βρέθηκαν και αυτά και εμείς στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα», λέει στο protothema.gr, ο Άγγελος Πέππας, πατέρας του Κωνσταντίνου Πέππα.

«Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το τροχαίο, μάλιστα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το κενό μεταξύ των πραγματικών γεγονότων από χρονικής και λογικής απόψεως αφήνουν πολλά ερωτήματα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Υπάρχουν μαρτυρίες σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος , οι οποίες θα έρθουν στο φως πολύ σύντομα», τονίζει ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος της οικογένειας Πέππα.


Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 29 Αυγούστου του 2016 ο 23χρονος Δημήτρης Καραμέρης και ο 19χρονος Κωνσταντίνος Πέππας είχαν βγει για να διασκεδάσουν σε πανηγύρι στον Θεολόγο.

Ξημερώματα πήραν το δρόμο της επιστροφής ,έχοντας να διανύσουν μία απόσταση πέντε λεπτών και στην είσοδο της Μαλεσίνας η μηχανή που επέβαιναν τα δύο νεαρά παιδιά βγήκε εκτός ελέγχου και έπεσε πάνω σε μια κολώνα. Τα δύο παιδιά που δεν φορούσαν κράνη σκοτώθηκαν ακαριαία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs