Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Μακελειό στη Φλόριντα με 5 νεκρούς - Απολυμένος υπάλληλος εισέβαλε στην επιχείρηση με περίστροφο και μαχαίρι - Σκόρπισε το θάνατο και αυτοκτόνησε


Πέντε άνθρωποι, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, σκοτώθηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς...
που σημειώθηκε σε χώρο εργασίας στο Ορλάντο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, 




έγινε γνωστό από το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Όραντζ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο.

Ο σερίφης ανέφερε ότι ένας 45χρονος άνδρας οπλισμένος με ένα περίστροφο και μαχαίρι φαίνεται πως σκότωσε πέντε ανθρώπους. Ο δράστης κατόπιν αυτοκτόνησε, ενώ πρόκειται για πρώην υπάλληλο, που είχε πρόσφατα απολυθεί από την επιχείρηση στο Ορλάντο.

«Το πρόσωπο αυτό ήταν ένας πρώην υπάλληλος της επιχείρησης που απολύθηκε τον Απρίλιο» δήλωσε ο Τζέρι Ντέμινγκς, σερίφης της κομητείας του Όραντζ.

Ο αξιωματικός επισήμανε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία.

«Ερευνούμε τώρα το τραγικό αυτό περιστατικό» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε το γραφείο του σερίφη στο Twitter.

Επικαλούμενο πηγές που δεν κατονόμασε από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, το τηλεοπτικό δίκτυο WFTV μετέδωσε νωρίτερα ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ νεκρός είναι και ο δράστης.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε μια βιομηχανική περιοχή όπου βρίσκονται πολλές αποθήκες στο Φορσάιθ Ρόουντ και το Χάνγκιν Μος Ρόουντ, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Στο μεταξύ δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό WFTV έκανε μια γυναίκα που υποστήριξε ότι η αδελφή της βρισκόταν στο μπάνιο όταν άκουσε ένα δυνατό κρότο στο γραφείο. Μόλις βγήκε από το δωμάτιο είδε έναν άνδρα πεσμένο στο πάτωμα.

«Το αφεντικό μου είναι νεκρό» είπε η γυναίκα στην αδελφή της σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε σχεδόν έναν χρόνο αφότου 49 άνθρωποι σκοτώθηκαν την 12η Ιουνίου του 2016 σε μια επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Pulse στο Ορλάντο.
Πηγή: ΑΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs