Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Νανά Καραγιάννη: Το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί της


Έφυγε ήσυχα, έτσι όπως έζησε – Θρήνος για τη γλυκιά παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη – ...
Η άτυχη γυναίκα δεν είχε επικοινωνήσει με τους οικείους της εδώ και μέρες 

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Ιουνίου, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στην Κυψέλη η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη.

Η τηλεπαρουσιάστρια έδινε πολύχρονη μάχη με την ανορεξία.

Ποιο ήταν όμως το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί της φεύγοντας από τη ζωή;

Ήταν σίγουρα η μοναξιά και το γεγονός ότι ελάχιστοι στάθηκαν δίπλα της μέχρι το τέλος.

Δυο άνθρωποι ήταν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή: Η Τατιάνα και ο Στέλιος!

Να σημειωθεί ότι είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο, ενώ σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 25 κιλά!Η Νανά Καραγιάννη ήταν δημοσιογράφος, την οποία γνωρίσαμε στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα στην ανατρεπτική εκπομπή «Μύθοι και πραγματικότητα» και έπειτα συμμετείχε και σε άλλες εκπομπές στο πάνελ τους ως σχολιάστρια.Πάλεψε σκληρά με την ανορεξία. Έπεσε πολλές φορές, έφτασε ακόμα και ένα βήμα πριν το θάνατο, αλλά η αγάπη της για τη ζωή της έδινε δύναμη να συνεχίσει.

Πριν από περίπου δύο χρόνια η κατάσταση της υγείας της είχε βελτιωθεί. Ο χωρισμός της ωστόσο και η ψυχολογική κατάπτωση την έριξαν και πάλι. Η Νάνά βρέθηκε και πάλι να παλεύει με το τέρας της ανορεξίας.

Τον τελευταίο καιρό η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί ενώ αρκετές φορές χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μάλιστα, είχε περιορίσει στο ελάχιστο τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις αρνούμενη να εμφανιστεί στο κοινό που τόσο την συμπάθησε.


Τελικά, το μεσημέρι της 27ης Ιουνίου, η γλυκιά ξανθιά παρουσιάστρια έφυγε από τη ζωή. Ήταν μόλις 38 ετών!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs