Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Χιου Τζάκμαν: Με την πολυτελή θαλαμηγό της Λάτση στη Μύκονο


Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου»...
, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Αντίπαρο με την σύζυγό του Ντέμπορα.
Πληροφορίες θέλουν τον γνωστό να επισκέπτεται το συγκεκριμένο νησί έπειτα από τα πολύ εντυπωσιακά σχόλια του Τομ Χανκς. Ο Χιου Τζάκμαν επισκέπτεται τις παραλίες, τα εστιατόρια και τις καφετέριες του νησιού, όπου φωτογραφίζεται και με τους κατοίκους του νησιού οι οποίοι ζητούν πολύ ευγενικά μια φωτογραφία μαζί του.

Επόμενος προορισμός του Χιου Τζάκμαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ήταν η Μύκονος. Αναχώρησε μάλιστα για το νησί των ανέμων με το πολυτελές σκάφος της Μαριάννας Λάτση.

Εκείνος και η σύζυγός του επιβιβάστηκαν στη θαλαμηγό «Paris» η οποία και έδεσε στο λιμάνι της Μυκόνου το πρωί του Σαββάτου 24 Ιουνίου.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ φορώντας ένα τεράστιο καπέλο άρχισε της βόλτες στα σοκάκια του νησιού συνοδευόμενος πάντα από την σύζυγό του. Στη συνέχεια έκανε το μπάνιο του στην Ψαρού, ενώ απόλαυσε το γεύμα του στο «Nammos».

Στα πολυτελή σκάφη της οικογένειας Λάτση είχαν φιλοξενηθεί και ο Έλτον Τζόουν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους καθώς και τα μέλη του συγκροτήματος των Rolling Stones.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs