Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Τσεχία: «Καλλιστεία» με έπαθλο υποτροφία σε πυρηνικό εργοστάσιο (φωτό)


Η διεύθυνση του εργοστασίου ανακοίνωσε ότι τελικά και οι δέκα υποψήφιες θα πάρουν την υποτροφία μετά το σάλο που προκλήθηκε… 
Σάλο έχουν προκαλέσει στην Τσεχία τα «καλλιστεία» με μπικίνι που διεξήγαγε η διοίκηση πυρηνικού εργοστασίου μέσω Facebook για να δώσει υποτροφίες σε απόφοιτους τεχνικών σχολών.

Στην πρόσκληση της διεύθυνσης του εργοστασίου Temelin ανταποκρίθηκαν 10 απόφοιτοι τεχνικών σχολών που δέχθηκαν να ποζάρουν με μπικίνι προκειμένου να κατακτήσουν την πολυπόθητη θέση για υποτροφία.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την κίνησή της αυτή η εταιρεία υποστήριξε ότι συγκαταλλέγεται σε παρόμοιες «πολιτιστικές πρωτοβουλίες» όπως η συναυλία που έδωσε πρόσφατα μια φιλαρμονική ορχήστρα.

Παρά, δε, το γεγονός ότι από την εταιρεία προσπάθησαν να τονίσουν το γεγονός ότι και οι δέκα υποψήφιες φορούσαν κράνη ασφαλείας και κλειστά παπούτσια ενώ πόζαραν μέσα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, οι περισσότεροι αντέδρασαν έντονα στην πρωτοβουλία αυτή.

Μπροστά στις αντιδράσεις αυτές η διεύθυνση της εταιρείας διευκρίνισε ότι αφενός και οι δέκα κοπέλες θα πάρουν υποτροφία και αφετέρου ότι στόχος της ήταν μόνο να προωθήσει την τεχνική εκπαίδευση. 

Δείτε μερικές απο τις υποψήφιες:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο