Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ελισάβετ Μουτάφη: Δείτε την για πρώτη φορά με μαγιό, πιο αδύνατη από ποτέ


Για τη «μάχη» της με τα παραπανίσια κιλά μίλησε στο περιοδικό YOUWeekly η Ελισάβετ Μουτάφη η οποία είναι...
πιο αδυνατισμένη από ποτέ, και αποφάσισε να φωτογραφηθεί για πρώτη φορά με το μαγιό της.

«Είχα πολλές αυξομειώσεις βάρους γιατί είμαι άνθρωπος των άκρων και είτε ακολουθούσα αυστηρή διατροφή –τότε που ήμουνα αθλήτρια– είτε έτρωγα πολύ. Τώρα πια έχω βάλει στο μυαλό μου μερικά πράγματα και τα ελέγχω, εννοείται ότι υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγω, αλλά μετά βάζω ένα στοπ. Το βάρος μου αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μου, γιατί όταν είσαι συνέχεια στα άκρα, έχεις ένα πρόβλημα γενικότερα με τη ζωή σου», λέει η ηθοποιός και συνεχίζει:

«Πήγα σε ψυχολόγο, γιατί όλα έχουν να κάνουν με τον εαυτό μας, δεν είναι κάτι ξεχωριστό… Όταν νοσούμε ψυχικά, νοσούμε και σωματικά λέει ένας κορυφαίος ψυχολόγος, μία είναι η φλεγμονή».


Παράλληλα, η Μουτάφη εξομολογήθηκε ότι αισθανόταν χάλια όταν κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη και είχε παραπανίσια κιλά.

«Υπήρχαν φορές που δεν κοιταζόμουν στον καθρέφτη, γιατί αυτά τα κιλά δεν τα ένιωθα δικά μου. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και τους αρέσει και καλά κάνουν και είναι και πανέμορφοι, εγώ όμως δεν ήμουνα καλά, δεν μου αρέσω παχιά, μου αρέσω αδύνατη».


«Το σημαντικό είναι ο καθένας να τα έχει καλά με τον εαυτό του, γιατί οι διαταραχές στο φαγητό συμβαίνουν όταν δεν είμαστε καλά εμείς με τον εαυτό μας. Θα μιλήσω, λοιπόν, για την παχυσαρκία, γιατί για τη νευρική ανορεξία υπάρχουν άλλοι να μιλήσουν καλύτερα που το έχουν περάσει, πρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι και να τον αποδεχόμαστε».


Δείτε παρακάτω πώς ήταν πριν από περίπου 3- 4 χρόνια.Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs