Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Βράστε λεμόνια το βράδυ και πιείτε το υγρό αμέσως μόλις ξυπνήσετε …


Για να έχουμε μια καλή ποιότητα ζωής, πρέπει να ξεκινάμε σωστά τη μέρα μας...
Στις μέρες μας, ένα από τα πιο δημοφιλή πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι είναι να πίνουν ζεστό νερό με λεμόνι.

Δυστυχώς, δεν λαμβάνουν όλα τα οφέλη που το λεμόνι μπορεί να παρέχει.

Η πόση ζεστού νερού με λεμόνι δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα σούπερ θρεπτικά συστατικά που περιλαμβάνονται στον πολτό και την φλούδα και τα οποία βρίσκονται εκεί σε αφθονία.

Βράζετε τα λεμόνια χωρίς να στύβετε μόνο τον χυμό και θα σας βοηθήσει να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που το λεμόνι έχει να προσφέρει μέσα σε αυτό το ζεστό υγρό μείγμα!

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε ένα σούπερ ελιξίριο που θα αυξήσει τα αποτελεσματικά οφέλη του νερού με λεμόνι ριζικά!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

6 λεμόνια 567 γρ. νερό Μέλι


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Κατ ‘αρχάς, κόβουμε τα 6 λεμόνια στη μέση και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με 500 γρ. νερό. Βράζουμε το νερό για 3 λεπτά. Αφήνουμε την κατσαρόλα να κρυώσει για 10 – 15 λεπτά. Βγάζουμε τα λεμόνια και τον πολτό από το νερό. Πίνουμε το ζεστό νερό με λεμόνι σε ένα φλιτζάνι τσαγιού. Τοποθετούμε το υπόλοιπο μείγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι για μελλοντική χρήση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για βελτιωμένη γεύση, προσθέτουμε μέλι!


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα Προστατεύει από τα κρυολογήματα Προσφέρει μια απίστευτη ώθηση ενέργειας Βοηθά την πέψη και ελέγχει το μεταβολισμό Καθαρίζει από πολλές προσμείξεις Εξισορροπεί τα επίπεδα του pH του οργανισμού Καθαρίζει το δέρμα ώστε να φαίνεται όμορφο Ανανεώνει την αναπνοή Βοηθά στη διαδικασία της απώλειας βάρους Βελτιώνει τη διάθεση και την ευτυχία , απομακρύνει το άγχος Ενυδατώνει το λεμφικό σύστημα Προάγει την επούλωση.

Βράστε λεμόνια και αυτό το κύπελλο ευεξίας θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας ενυδατωμένοι, υγιείς, εντυπωσιακοί και ευχάριστοι, γεμάτοι ενέργεια!Δεν χρειάζεται να ζεσταίνετε το νερό κάθε πρωί. Μπορείτε επίσης να το πίνετε κρύο σαν παγωμένο τσάι! Όλα τα θρεπτικά συστατικά θα είναι μέσα όταν βράσετε τα λεμόνια!

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πάρα πολύ κρύο. Βάλτε 1 δόση σε ένα μπρίκι και ζεστάνετέ το λίγο αν το προτιμάτε ζεστό!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο