Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η αποκάλυψη του Χρανιώτη για το άγνωστο περιστατικό με τον Αναγνωστόπουλο:«Μας φώναξε σκάστε και μετά»...


Σύμφωνα με τον ηθοποιό ο πρώην Μισθοφόρος δεν φοβόταν να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του ...

Καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Χρανιώτης και σχολίασε τα όσα διαδραματίζονται στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ενώ αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό.

Συγκεκριμένα είπε πως ο πρώην Μισθοφόρος δεν φοβόταν να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. 

«Ο Κώστας δεν φοβόταν να εκτεθεί. Δεν φοβόταν να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Πολλοί παίκτες θεωρήσαμε ότι ας βγάλουμε το καλό προφίλ μας. Ο Κώστας έβγαζε ότι μαυρίλα έχουμε όλοι σαν άνθρωποι, δεν φοβόταν να τη βγάλει προς τα έξω. Θυμάμαι κάτι που μου είχε κάνει θετική εντύπωση. Κάποια στιγμή σε ένα αγώνισμα είχε φωνάξει “σκάστε” προς εμάς. Μετά ζήτησε γύρω στις 80 φορές συγγνώμη γιατί δεν το εννοούσε και του βγήκε πάνω στην ένταση της στιγμής. Είχαμε παρεξηγηθεί. Μας το είπε γιατί φωνάζαμε, δεν θυμάμαι ακριβώς. Φτάσαμε σε σημείο να μας πει “σκάστε”. 

Ήταν κάτι που δεν του άρεσε του ίδιου και μας ζήτησε 80 φορές συγγνώμη. Έχω την αίσθηση ότι σε αυτό το παιδί δεν τον ενδιαφέρει αν αυτό καταγράφεται ή δεν καταγράφεται. Αυτό μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση. Είναι ένας παίκτης που έχω θυμώσει μαζί του για τον τρόπο που αντιμετώπιζε το παιχνίδι και για τα νεύρα που είχε. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην του δώσω σαν θετικό χαρακτηριστικό το ότι δεν φοβόταν να εκθέσει τον εαυτό του ανεπανόρθωτα και να παρεξηγηθεί. Αυτό είναι κάτι που κρατάω και μου αρέσει πολύ».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο