Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Σοκ για Μαρία Ιατρού: “Δεν ήταν τροχαίο, τη σκότωσαν”. Ποια τα παράξενα σημάδια


Ποιες οι εξελίξεις γύρω από τον θάνατο της Μαρίας Ιατρού;

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση...
του θανάτου της 36χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών από το Λουτράκι, 
Μαρίας Ιατρού, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο βυθό του Αμβρακικού, στις 29 Απριλίου.

Για εγκληματική ενέργεια κάνει πλέον λόγο η οικογένεια της άτυχης 36χρονης Μαρίας Ιατρού, που από την πρώτη στιγμή είχε αμφισβητήσει την εκδοχή του δυστυχήματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Γκίκας, αποκαλύπτει ότι «οι Αρχές εξετάζουν πρόσωπα που πιθανώς εμπλέκονται στον θάνατο της Μαρίας.

Πρόκειται για ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζουν τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ». Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», ο κ. Γκίκας τονίζει ότι οι έρευνες, περίπου δύο μήνες μετά την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας, βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.


«Είναι έγκλημα, δεν είναι τροχαίο», προσθέτει.

Όπως αναφέρει ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της Μαρίας Ιατρού, ένα ακόμα στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα είναι το γεγονός ότι «πραγματογνώμονες που θα οριστούν ως τεχνικοί σύμβουλοι, εντοπίζουν στο αυτοκίνητο σημάδια που δείχνουν ότι αυτό ωθήθηκε στη θάλασσα και δεν εξετράπη της πορείας του», σημειώνει ο κ. Γκίκας, ο οποίος αναμένει το πόρισμα των πραγματογνωμόνων μέσα στην εβδομάδα.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Θανάσης Γκίκας, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», ανέφερε ότι οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας επιθυμούν να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Και αυτό γιατί οι πραγματογνώμονες που αναμένεται να οριστούν ως τεχνικοί σύμβουλοι εντοπίζουν στο αυτοκίνητο σημάδια τα οποία καταδεικνύουν ότι ωθήθηκε στη θάλασσα από τον χωματόδρομο και όχι από τον δρόμο.

Πάντως, στην πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας δεν αναφέρεται να εντοπίστηκαν στον τόπο ίχνη άλλου αυτοκινήτου.

Το μόνο που βρέθηκε ήταν τα συμβατά ίχνη πρόσκρουσης του αυτοκινήτου της αδικοχαμένης μητέρας στην πλαγιά μετά την άκρη του δρόμου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs