Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-7-2017


Κριός

Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον σήμερα που φαίνεται υπερβολικά τέλειος για ...
να είναι αληθινός. Εμπιστευθείτε την τύχη σας επειδή ίσως έχετε συναντήσει τον σύντροφο ψυχής σας, οπότε μην ασχολείστε με το παρελθόν.




Ακούστε την καρδιά σας ακόμα και αν το μυαλό σας προειδοποιεί ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ καυτά για να τα αντέξετε. Για μια φορά, τα ερωτικά σας θέματα θα πηγαίνουν όπως εσείς επιθυμείτε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια ουσιαστική σχέση στη ζωή σας.


Ταύρος

Αντιφατικές πλανητικές δυνάμεις σας τραβούν σήμερα προς αντίθετες κατευθύνσεις. Θέλετε να λάβετε αποφασιστική δράση είτε για έναν χωρισμό είτε για μια επανένωση. Αλλά αισθάνεστε επιφυλακτικοί και δεν θέλετε να ανατρέψετε οποιαδήποτε ισορροπία . Το αποτέλεσμα αυτών των αντιτιθέμενων επιδράσεων θα είναι μάλλον ενδιαφέρον για την αγάπη σας. Θα μάθετε ένα μάθημα για τον σύντροφο σας ή τη σχέση σας που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το μέλλον .


Δίδυμοι

Όσοι βρίσκονται σε σχέσεις πρόκειται να γίνουν μάρτυρες της έναρξης μιας νέας φάσης στην ιδιωτική τους ζωή! Μπορείτε να φτιάξετε νέους κόμβους με τον σύντροφό σας ή να μετακινηθείτε μαζί σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται μια τεράστια επένδυση καθώς η σχέση πρέπει να αναδιαμορφωθεί σε μία από τις δύο περιπτώσεις. Αυτοί που είναι μόνοι μπορούν να βρουν κάποιον πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο να φλερτάρουν σήμερα.


Καρκίνος

Κάπου έχετε αρχίσει να αισθάνεστε ότι οι ερωτικές σας σχέσεις είναι κουραστικές και δεν σας γεμίζουν αυτές τις μέρες. Ωστόσο, ένα μοναδικό και φρέσκο είδος έρωτα μπορεί να αναζωογονήσει την επιθυμία σας να δημιουργήσετε κάτι τελείως νέο. Μην απελπίζεστε καλοκαιριάτικα!


Λέων

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που εσείς και ο σύντροφός σας είχατε περάσει καλά μαζί. Αφιερώστε λίγο χρόνο από το βαρύ σας πρόγραμμα για τον σύντροφο σας και λύστε διαφορές. Κάντε αισθητή την παρουσία σας με δώρα ή κάτι χρήσιμο για τον σύντροφό σας και δείξτε τη φροντίδα που έχετε στην καρδιά σας γι 'αυτόν!


Παρθένος

Θα χρειαστεί να αποδείξετε την αγάπη και την υποστήριξή σας χωρίς όρους στους αγαπημένους σας. Μπορεί να μάθετε κάτι που είναι δυνητικά πολύ δυσάρεστο, αλλά πρέπει να θυμάστε τις προτεραιότητές σας και να είστε συμπονετικοί - σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας θα αναδειχθεί ισχυρότερη. Μην κρίνετε τον σύντροφό σας πολύ σκληρά.


Ζυγός

Η δύναμη των δικών σας συναισθημάτων για κάποιο πρώην ταίρι σας είναι πιθανό να σας φέρει έκπληξη. Η τόλμη σας θα είναι μάλλον εκπληκτική αν μιλάμε για επανασύνδεση . Είναι πιθανό να αφήσετε τον σύντροφό σας να νιώθει ζαλισμένος, αλλά ευχαριστημένος και ευγνώμων. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις σημερινές σας στιγμές με υπέροχους περιπάτους και ξοδέψτε χρόνο μαζί. Θα τα βρείτε πάλι σίγουρα.


Σκορπιός

Σταματήστε να αναλύετε τις σχέσεις σας και να βγείτε μαζί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει έξω για κάποια αναγκαία δόση χαλάρωσης. Η μέρα είναι ιδανική για πάρτι και ένταση . Είναι πιθανό να σπινθηροβολείτε και να θαυμάζετε τον αγαπημένο σας σύντροφο με τη γοητεία και το πνεύμα σας.


Τοξότης

Θα συναντήσετε κάποιον από το παρελθόν σας που είχε δεσμούς μαζί σας. Αυτή η συνάντηση μπορεί πραγματικά να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, είτε με την αλλαγή της δυναμικής της τρέχουσας σχέσης σας είτε με την ανανέωση της παλιάς σχέσης. Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας αντί να τα καλύψετε και θα απολαύσετε μια καλύτερη σχέση.


Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Λέοντα τροφοδοτεί τις ρομαντικές σας επιθυμίες και με πνεύμα μάχης και υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης, κάνετε βήματα με τον σύντροφό σας. Η αγάπη στη σχέση σας έχει γίνει τόσο σημαντική όσο η ζάχαρη στο τσάι. Είστε στην καλύτερη φάση σας. Όλα είναι φωτεινά και πολύχρωμα. Ο χρόνος είναι ευνοϊκός για επανασύνδεση.


Υδροχόος

Η ημέρα είναι τέλεια για μια επανασύνδεση. Θα πρέπει να δείξετε στον σύντροφό σας ότι δεν θεωρείτε τη σχέση για δεδομένη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα βήμα προσέγγισης και να αποδείξετε ο ένα στον άλλον ότι δε έχετε χάσει την φλόγα σας.


Ιχθείς

Ο σύντροφός σας είναι πιθανό να υποστεί σήμερα σημαντικό στρες και θα πρέπει να του δείξετε όλη τη συμπάθεια και την κατανόησή σας. Μπορεί να πρέπει να ακούσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει όμως, θα το κάνετε με χαρά, έτσι δεν είναι;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs