Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Βρετανός δημοσιογράφος: Πέταξα σφυρί στη σύζυγό μου και τη σκότωσα -Αλλά το έκανα κατά λάθος


Αρχικά ο Φράνσις Μάθιου υποστήριζε ότι κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι του, στο Ντουμπάι...
, σκότωσαν τη γυναίκα του. Αλλά σύντομα αναγκάστηκε να ομολογήσει.
Ο 60χρονος Βρετανός δημοσιογράφος, συνεργάτης της εφημερίδας Gulf News, παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του πετώντας της σφυρί, κάτι που όπως είπε έκανε κατά λάθος, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο θάνατος της 62χρονης συζύγου του, Τζέιν, και η αποκάλυψη για την εμπλοκή του, σόκαρε τη βρετανική κοινότητα στο Ντουμπάι, όπου το ζευγάρι ζούσε για δεκαετίες, αναφέρει η Telegraph.

Ο Μάθιου κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι του, στις 4 Ιουλίου και υποστήριξε ότι διαρρήκτες επιτέθηκαν στη σύζυγό του. Ομως, η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε ότι η γυναίκα πέθανε από δυνατό χτύπημα στο κεφάλι και προέκυψαν υποψίες ότι μπορεί ο σύζυγός της να εμπλέκεται στο έγκλημα, ανέφερε η ανακοίνωση των αρχών. 

Τελικά, ο Μάθιου παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι πέταξε στη γυναίκα του ένα σφυρί, αλλά υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1985 και είχε αποκτήσει ένα γιο. Επρόκειτο να επιστρέψουν στη Βρετανία αυτή την εβδομάδα, για να παραστούν στην αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο. Ζούσαν για περίπου τρεις δεκαετίες στο Ντουμπάι.
Φωτογραφία: Twitter

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο