Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Έχουν ξεφύγει οι Τούρκοι εθνικιστές: Θεωρούν ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι υπό τυραννική Ελληνική κατοχή


Ο εθνικισμός και η ανοησία είναι δυο έννοιες ταυτόσημες και είναι και οι δύο…
αήττητες. Καμία λογική δεν μπορεί να τις νικήσει. Δε φτάνει που έχουμε τους δικούς μας «εξυπνάκηδες», υπάρχουν μπόλικοι και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Όπως είναι για παράδειγμα ο συντάκτης της εφημερίδας Sözcü, Ραχίμ Τουράν, ο οποίος κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και παράλληλα κατέχει παράνομα και τυραννικά τα νησιά του Αιγαίου. Κατηγορεί δε τον Ερντογάν ότι είναι όχι μόνο υποχωρητικός αλλά και μαλθακός σε ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα.

Ο Τούρκος συντάκτης που δηλώνει Κεμαλικός μιλά απαξιωτικά για τους Έλληνες και μας χαρακτηρίζει «λήσταρχους» και «πειρατές». Το άρθρο του αναφέρει συγκεκριμένα:

«Στέλνουμε στρατεύματα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στην αραβική χερσόνησο για να προστατέψουμε τον σεΐχη του Κατάρ αλλά δεν είμαστε ικανοί να προστατέψουμε τα νησιά μας στο Αιγαίο και τα πλοία μας από τους Έλληνες λήσταρχους!

Υποτίθεται ότι συναγωνιζόμαστε με τον υπόλοιπο κόσμο αλλά επιτρέπουμε σε μια επιθετική χώρα να το παίζει τύραννος κάτω από την μύτη μας!

«Ω Ελλάδα! Τι στο διάολο κάνεις και μας έχεις κατακτήσει και έχεις γεμίσει τον τόπο με στρατό; Γιατί παρενοχλείς τα πλοία μας παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο; Δεν μας έχει μείνει ανάσα! Φοβόμαστε; Ποιος ξέρει; Μπορεί!

Παρότι είμαστε ατρόμητοι ως έθνος δεν μπορεί παρά να σκεφτούμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν τα βάζουν με τους Έλληνες τυράννους! «Αν έχουμε κλυδωνισμούς στα νοτιοανατολικά θα σιωπήσουμε και πάλι; Και θα λυγίσουμε όπως στο Αιγαίο;»

Πριν από λίγες ημέρες έγινε ένα περιστατικό στο Αιγαίο που ήταν κανονική πειρατεία. Το ελληνικό λιμενικό άνοιξε πυρ σε ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο ρίχνοντας 16 βολές. Ήταν κανονική ληστεία όπως είπε και Τούρκος αξιωματούχος.

Η ελληνική πλευρά το κάνει αυτό συχνά. Δρα τυραννικά έχοντας υπό κατοχή τα νησιά μας στο Αιγαίο.

Έχω κουραστεί να τα γράφω όλα αυτά αλλά η κυβέρνησή μας δεν δείχνει να κουράζεται να σιωπά. Μπράβο! Καλή δουλειά!»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο