Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Το προκλητικό ντεκολτέ της Κέιτ Μίντλετον (Photos)


Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στη...
Βρετανία με σκοπό την ενίσχυση σχέσεων των χωρών οι οποίες είναι τεταμένες 




εξαιτίας ζητημάτων που αφορούν το μέλλον του Γιβραλτάρ μετά το Brexit. Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος υποδέχθηκαν το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και όλα τελέστηκαν με κάθε επισημότητα.


Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η στιλιστική αναμέτρηση μεταξύ της βασίλισσας της Ισπανίας Λετίθια που διακρίνεται για τις σικάτες ενδυματολογικές της επιλογές που ακολουθούν πάντα τη μόδα συμβαδίζοντας, παράλληλα, με την ηλικία της. Κάτι που δεν μπορούμε, βέβαια, να πούμε για την Κέιτ Μίντλετον που το στιλ της είναι πιο κλασικό, κάνοντας, πολλές φορές, το αποτέλεσμα «βαρύ».


Η Κέιτ Μίντλετον, λοιπόν, επέλεξε να φορέσει μια τουαλέτα με δαντέλα στο χρώμα του δέρματος με ένα ιδιαίτερα τολμηρό ντεκολτέ το οποίο στόλισε με ένα αστραφτερό περιδέραιο που σε συνδυασμό με την απαστράπτουσα τιάρα της, έκανε το σύνολο μάλλον υπερβολικό.


Η βασίλισσα Λετίθια, από την άλλη, επέλεξε μια κόκκινη τουαλέτα, αφήνοντας κενή την περιοχή του λαιμού προσδίδοντας στη συνολική της εμφάνιση ένα ιδιαίτερο στιλ, σαφώς πιο φινετσάτο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs