Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Survivor: Αμφισβητεί το αποτέλεσμα του τελικού η οικογένεια του Μάριου (Video)


Χαμός προκλήθηκε χτες βράδυ κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor, όταν η Ειρήνη Κολιδά ...
ενημέρωσε την ώρα του τελικού τον Μάριο ότι οι ψήφοι που στέλνονταν υπέρ του δεν καταμετρούνταν 

για το τι συνέβαινε, και ο παίκτης, εμφανώς εκνευρισμένος, δεν μπορούσε να κάτσει στη θέση του. Μία υπεύθυνη της παραγωγής μπήκε μέσα για να τον καθησυχάσει.

Όπως αναφέρθηκε στο «Φτιάξε καφέ», το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από λίγη ώρα, ωστόσο χάθηκε σημαντικό χρονικό διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, ο παίκτης έκανε νόημα στους δικούς του να μην κάνουν φασαρία, και να ηρεμήσουν.

Η μητέρα του Μάριου, κ. Λία Ιωαννίδη, μίλησε στο Happy Day και κατήγγειλε το σχετικό περιστατικό: «Δεν κοιμηθήκαμε, γιατί οι άνθρωποι διαμαρτύρονταν όλη τη νύχτα, υπήρξε εμπλοκή, πολλοί μας πήραν και μας είπαν ότι δεν καταμετρώνταν οι ψήφοι τους, ήταν μια δύσκολη νύχτα. Και στον ημιτελικό είχαν πρόβλημα. Και τηλεφωνικά και στα μηνύματα υπήρχε πρόβλημα! Όλα είναι καλά. ο Μάριος είναι άνθρωπος που είναι ανταγωνιστικός μόνο στον στίβο, στην καθημερινότητά του είναι διεκδικητικός, αλλά όχι με εγωιστικό τρόπο.

Οι συμπαίκτες του ενημέρωσαν τον Μάριο για το πρόβλημα που υπήρχε, ο σύζυγός μου έκανε κάποια διαβήματα ανεπιτυχώς, αλλά με συγκράτησε το ότι υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στο γήπεδο, αλλιώς θα δημιουργούσα μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Να διευκρινίσω ότι δεν αμφισβητώ την αξία του Γιώργου Αγγελόπουλου. Δεν ήταν το οικονομικό του θέματος, αλλά το γενικότερο αίσθημα δικαιοσύνης! Το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Μάριου. Ο ίδιος θα πάρει τις αποφάσεις για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Αν δεν συνέβαινε αυτό, το αποτέλσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του παίκτη των Μαχητών.Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο