Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα 135 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στην Βάρκιζα - Στην δημοσιότητα από την αστυνομία


Στην δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία οι φωτογραφίες από τα 135 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν σε διαμέρισμα της Βάρκιζας, αξίας  ...
7.5 εκατ. ευρώ.
Από τις ποσότητες κοκαΐνης που κατασχέθηκαν, αλλά και από αυτές που υπολογίζεται ότι διακινήθηκαν, η αστυνομία εκτιμά ότι τα κέρδη του κυκλώματος ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια εκατομμύρια ευρώ.

Στο διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης - φύλαξης των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (124) συσκευασίες κοκαΐνης, οι οποίες έφεραν διάφορα λογότυπα ποιοτήτων κοκαΐνης, υποδηλωτικών της προελεύσεως εγκληματικών οργανώσεων της Λατινικής Αμερικής. 

Η σύλληψη του 33χρονου, με το όνομα «Μάρτιν», έγινε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε πολυτελές διαμέρισμα στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος που εισάγει από τη Λατινική Αμερική και διακινεί σε ευρωπαϊκές χώρες πολύ μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Σημειώνεται, ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και 35χρονος Σέρβος συνεργός του συλληφθέντα, ο οποίος αναζητείται.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -136- κιλών και -75- γραμμαρίων,

το χρηματικό ποσό των -12.830- ευρώ και -3- δολαρίων Η.Π.Α.,

ΙΧΕ αυτοκίνητο και ποδήλατο,

τέσσερις (4) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

δύο (2) θερμοσυγκολητές και

πλήθος νάιλον συσκευασιών για τη συσκευασία ναρκωτικών

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs