Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Η βίλα-διαμάντι στο Ψυχικό με κόστος 3,5 εκατ. ευρώ (pics)


Σπίτια - «διαμάντια» εξακολουθούν να υπάρχουν στην Αθήνα, όσο περίεργο κι αν φαίνεται...
, την ώρα που οι τιμές των ακινήτων και – πολύ περισσότερο – οι αντοχές των υποψήφιων αγοραστών τους «δοκιμάζονται» 
από τα νέα δεδομένα που φέρνει η διαδικασία των πλειστηριασμών. Ένα τέτοιο διαμάντι αποτελεί αυτή η μοναδική βίλα στο Ψυχικό.

Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και ο νοτιοανατολικός προσανατολισμός της προσφέρει ακόμα πιο εκπληκτική θέα στην πόλη. Η απλή και γεωμετρική αρχιτεκτονική του ταιριάζει άψογα με τη χρήση τριών κυρίως υλικών στην κατασκευή της: τσιμέντο, μέταλλο και γυαλί σε γκρι τόνους. Η πρόσοψη του ακινήτου είναι ολόκληρη από γυαλί, ενσωματώνοντας μοναδικά τον εξωτερικό χώρο με τους εσωτερικούς του σπιτιού.

Η πισίνα του προσφέρει μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες και μπορεί κάνεις να απολαύσει μια βουτιά με θέα τον αθηναϊκό ορίζοντα. Το σαλόνι είναι διακοσμημένο με ξύλινα στοιχεία ενώ η τραπεζαρία, στη βόρεια πλευρά, είναι ενσωματωμένη στον κήπο. Το γυάλινο χώρισμα ανάμεσά τους πλημμυρίζει τον χώρο με άφθονο φως.

Μια μεταλλική σκάλα οδηγεί στο γραφείο, που βρίσκεται σε ημιώροφο, ενώ στο ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα και τα υπνοδωμάτια. Το σκούρο γκρι κυριαρχεί και στους εσωτερικούς χώρους. Το roof garden περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαν επιστέγασμα των απολαύσεων, το ακίνητο διαθέτει εγκαταστάσεις σπα, που περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, αίθουσα μασάζ και σάουνα.
Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs