Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Σπίτια που κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο


Μια δεκαετία πριν ένα ποσό της τάξης των 20.000 με 30.000 ευρώ αρκούσε για να μπορέσει ...
να αγοράσει κάποιος ένα καλό καινούργιο αυτοκίνητο. 
Και κάπου εκεί τελείωναν οι… φιλοδοξίες όσων είχαν διαθέσιμα αυτά τα χρήματα. Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην και το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να εξασφαλίσει ακόμη ολόκληρο σπίτι.

Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για σπίτια- διαμάντια, στις καλύτερες συνοικίες της χώρας, αλλά δεδομένου ότι μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο για την περιοχή της Αττικής επέστρεψε γύρω στις 3.000 αγγελίες σε αυτό το εύρος τιμών, σίγουρα με αρκετό ψάξιμο, επιμονή και υπομονή μπορούν να βρεθούν πολύ καλές ευκαιρίες.

Έχοντας υπόψη τους περιορισμούς που βάζει ένα τόσο σφιχτό μπάτζετ μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα πιο μεγάλο διαμέρισμα στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου (Αχαρνών, Λιοσίων) ή ένα εμφανώς πιο μικρό σπίτι σε περιοχές όπως ο Άγιος Ιωάννης, ο Νέος Κόσμος, το Παγκράτι και η Δάφνη.

Αν αναλογιστεί κανείς πως οι συμφωνίες κλείνουν συνήθως σε τιμές που είναι χαμηλότερες κατά 15% με 20% από τις ζητούμενες, δηλαδή από τις τιμές με τις οποίες έχουν ανέβει οι αγγελίες, τότε οι ευκαιρίες αυξάνονται.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs