Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Μωρό 4 μηνών πλαντάζει στο κλάμα όταν η μαμά του τρυπάει τα αυτιά για να του βάλει σκουλαρίκια


Η ηλικία που ένα παιδί θα πρέπει να μπορεί να τρυπήσει τα αυτιά του έχει υπάρξει πολλές φορές θέμα συζήτησης. ...
Δύο μητέρες όμως έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων αφού ανέβασαν βίντεο στα οποία κάνουν τρύπες στις κόρες τους.

Η Crystal Lynn, 34, από την Φλόριντα, δέχτηκε κριτική από άλλους γονείς όταν ανέβασε βίντεο στο οποίο τρυπάει τα αυτιά της κόρης της. Άλλη μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο ανέβασε ένα παρόμοιο βίντεο και έγινε και εκείνη στόχος. Και οι δυο τους όμως προσπάθησαν να υπερασπιστούν τις πράξεις τους.


Το βίντεο από τις ΗΠΑ δείχνει την 4ων μηνών κόρη της Crystal να ουρλιάζει καθώς της τρυπάνε και τα δυο αυτιά. Ακούγεται να φωνάζει για περίπου 30 δευτερόλεπτα αλλά μετά φαίνεται να ηρεμεί.

Πολλοί χαρακτήρισαν “σκληρή” την πράξη της μητέρας.


Στο μεταξύ, η Rebekah Musson, από το Hull, δέχτηκε άσχημη κριτική που έβαλε την κόρη της να τρυπήσει τα αυτιά της. Ένα βίντεο δείχνει το μωρό της να κλαίει σε ένα κοσμηματοπωλείο και κάποιοι χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως “παιδική κακοποίηση”, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι παράνομο.


Οι μητέρες όμως προσπάθησαν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους λέγοντας πως είναι καλύτερο τα παιδιά να τρυπάνε τα αυτιά τους σε νεαρή ηλικία. Η μητέρα της Maddison, Rebekah, 23, είπε: “Έκλαψε; Ναι, για ένα δευτερόλεπτο. Το μετάνιωσα; Όχι. Της πάνε τα σκουλαρίκια και της αρέσει να τα αλλάζει όποτε αλλάζω και εγώ.”Η μητέρα της Emily, Crystal,34, είπε πως η κόρη της που είναι πλέον 5 δεν θυμάται καν το περιστατικό. Η μητέρα τριών παιδιών λέει πως είναι πολύ καλύτερο να τρυπάνε τα παιδιά τα αυτιά τους όταν είναι σε νεαρή ηλικία.

“Ο πόνος που θα νιώσουν θα κρατήσει για 30 δευτερόλεπτα και δεν θα το θυμάται καν μεγαλώνοντας.”

Ποια είναι η άποψή σας πάνω στο θέμα;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs