Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Θέμης Γεωργαντάς: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε αυτούς που τον εμπλέκουν στο κύκλωμα της κοκαΐνης


Σάλο έχουν προκαλέσει τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το περιβόητο κύκλωμα της κοκαΐνης στο Κολωνάκι. ...
Σε αυτό φαίνεται να εμπλέκονται πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και την τηλεόραση. 
Μέχρι στιγμής, μάλιστα 27 άτομα φαίνεται πως θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες τον Μάιο και ανάμεσά τους είναι και πρόσωπα από την showbiz. Ωστόσο, δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν έμπλεξαν στην υπόθεση του καρτέλ κοκαΐνης και ανθρώπους που δεν είχαν καμιά σχέση με αυτό.

Αρχικά, με επιστολή μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας με τίτλο “ Όλα τα ονόματα στο κύκλωμα της κόκας” που τον ήθελε να βρίσκεται ανάμεσα στους κατηγορούμενους.

Ενώ, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής και ο Θέμης Γεωργαντάς βρέθηκε στο ΑΤ Αμαρουσίου και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μετέβη στο αστυνομικό τμήμα παρουσία του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα και ξεκαθάρισε ότι ουδεμία σχέση έχει με το καρτέλ της κοκαΐνης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs