Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Κ. Καινούριου: Εξώδικο για τις φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα για το κύκλωμα κοκαΐνης - Η υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης έχει αναστατώσει τη showbiz.


Με εξώδικο, η παρουσιάστρια ζητά να μη γίνεται η χρήση της φωτογραφίας της για το θέμα αυτό καθώς...
, όπως τονίζει σε ανακοίνωση η δικηγόρος της, Αρχοντούλα Παπαναγιώτου, δεν έχει ουδεμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας www.makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”. Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση».
Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα προέβη σε εξώδικη διαμαρτυρία ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς κατέθεσε μήνυση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs