Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε επτά κιλά χασίς και πολεμικές σφαίρες στα σπίτια του


Ως τη Βέροια έφτασαν οι πληροφορίες για ένα νεαρό που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς και...
, μετά από έρευνες των αστυνομικών της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, εντοπίστηκαν τα ίχνη του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. 
Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψη του.

Ο 25χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του, συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου κατασχέθηκαν 538 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και οκτώ σφαίρες, επτά από τις οποίες πολεμικού όπλων. Όμως, το «λαβράκι» βρέθηκε σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκε ένα διαμέρισμα που ο διακινητής χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα». 

Στο εσωτερικό του, βρέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 460 γραμμαρίων, άλλες πέντε συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» συνολικού βάρους ενός κιλού και πέντε γραμμαρίων, χύμα ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 21 γραμμαρίων και μία πλαστική φιάλη με χασισέλαιο βάρους 500 γραμμαρίων! 

Ο 25χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 105 ευρώ και τρία κινητά, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργηματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Google+ Followers