Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Μποφίλιου: Δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου - Απάντησε στην κριτική που δέχτηκε


Απάντηση στην κριτική που δέχτηκε με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε δίνει η Νατάσα Μποφίλου...
, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Στη συνέντευξή της, η κ. Μποφίλιου δήλωνε, μεταξύ άλλων, «τροτσκίστρια» και πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία». «Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη», ανέφερε ακόμη. Ανάμεσα σε αυτούς που άσκησαν κριτική στην τραγουδίστρια ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.


Στην ανάρτηση-απάντηση στο Facebook, η κ. Μποφίλιου σημειώνει:

«Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών. Στην Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας.

Πιστεύω στα νέα μυαλά που θα 'ρθουν να μας φωτίσουν και θα μας οδηγήσουν σ' έναν καινούργιο κόσμο, καλύτερο από αυτόν. Πιστεύω στον προσωπικό, αλλά και στον συλλογικό αγώνα, στα όμορφα πράγματα, στη μουσική, στον έρωτα, στον άνθρωπο, στην επανάσταση.

Πιστεύω στην οργανωμένη πάλη και θα στέκομαι μπροστά της προσοχή. Πιστεύω στο δικαίωμά μου να είμαι ο εαυτός μου κι ας είμαι φτιαγμένη από αντιθέσεις.

Πιστεύω στις ιδέες.

Δεν πιστεύω στην Ευρώπη των τραπεζών, της λιτότητας, της κατάθλιψης, της ανεργίας, της φτώχειας.

Δεν πιστεύω και δεν υπηρετώ κανένα στερεότυπο.

Και προπάντων δεν πιστεύω στο φόβο και στη σιωπή.

Μπορεί να είμαι παραπάνω αυθόρμητη και να δίνω πάντα συνεντεύξεις όπως μιλάω στους φίλους μου, αλλά προσπαθώ όλη μου τη ζωή να παραμείνω συνεπής στις αρχές και τις θέσεις μου. Και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος.

Εσείς μπορείτε, με τη σειρά σας, να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη, με τη λύσσα και τον βαθύ σεξισμό που συνηθίζετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου».


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs