Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Ηράκλειο: Η γέννηση του παιδιού της έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις – Το μεγάλο λάθος της μάνας!


Η χαρά έδωσε τη θέση της σε σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Δάκρυα στο Ηράκλειο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης…Συγκλονίζει η τραγωδία με το νεογέννητο βρέφος το οποίο «έσβησε» τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Η χαρά για μια νεαρή Ρομά που γέννησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα το μωράκι της, γρήγορα μετατράπηκε σε οδύνη, καθώς λίγο αργότερα έμαθε ότι δεν θα κρατούσε ποτέ στην αγκαλιά το μωρό της.

Την υπόθεση πάντως περιπλέκει το γεγονός ότι η ίδια η επίτοκος δεν ήθελε να υποβληθεί σε προγεννητικό έλεγχο και σε καμία εξέταση στο νοσοκομείο. Τα αίτια του θανάτου του βρέφους δεν έχουν διευκρινιστεί και απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή. Η είδηση πάντως έχει συγκλονίσει τους πάντες καθώς το μωρό ήρθε στον κόσμο, αλλά είχε μόλις λίγες ώρες ζωής…

Την είδηση επιβεβαίωσε στο ekriti και ο Διοικητής ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος ο οποίος δήλωσε ότι «το νεογνό κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας λίγες ώρες μετά τη γέννησή του ωστόσο θα ακολουθηθεί η διαδικασίας της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του».

Google+ Followers