Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Οι Τούρκοι λένε ότι η Κάλυμνος «είναι τουρκικό νησί» και προσβάλλουν την Ορθοδοξία: «Έκαναν κάτι σόου με Σταυρό»!


Mε ένα νέο προκλητικό αλλά και προσβλητικό δημοσίευμα κατά της Ορθοδοξίας και της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας ...
επανέρχονται οι Τούρκοι κεμαλιστές διαμέσου της γνωστής εφημερίδας SOZCU, 
αποκαλώντας την Κάλυμνο «τουρκικό νησί» και ότι την ιερή ημέρα των Θεοφανείων «οι Έλληνες πραγματοποίησαν ένα σόου με Σταυρό»!

Ενοχλήθηκαν μάλιστα που κυμάτιζε στο νησί η Ελληνική Σημαία!

Στοχοποίησαν τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο αλλά αυτή την φορά επέλεξαν να προσβάλουν και την Ορθοδοξία

Αφορμή αποτέλεσε η επίσκεψη των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου στο νησί για τον εορτασμό των Θεοφανείων και στο πρωτοσέλιδο της η τουρκική εφημερίδα αναφέρει απαξιωτικά τις τελετουργίες του καθαγιασμού των υδάτων.

Δημοσιεύει μάλιστα φωτογραφίες από την υποδοχή και τον χαιρετισμό του Έλληνα πρωθυπουργού και του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο στρατιωτικό άγημα της Καλύμνου

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η συγκεκριμένη εφημερίδα υποστηρίζει πως ελληνικά νησιά ανήκουν στην Τουρκία. Συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου 2017 η εφημερίδα αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην Ψέριμο.

Η τουρκική εφημερίδα είχε στο πρωτοσέλιδο της τότε την παρουσία του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας σε «τουρκικό νησί» όπως χαρακτηρίζει τη Ψέριμο, την οποία ονομάζει KESI ADASI, που απέχει όπως αναφέρει 4 μίλια από το Bodrum (Αλικαρνασσό) και περιλαμβάνεται μεταξύ των 18 ελληνικών νησιών που «ανήκουν» στην Τουρκία κατά την κεμαλική παράταξη αλλά και κατά όλο το τουρκικό πολιτικό σύστημα.

Η μόνη διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι τους κεμαλιστές οι Δυτικοί τους αγαπούν ενώ τον Ρ.Τ.Ερτνογάν όχι, με ότι κι αν σημαίνει αυτό και ότι κι αν συνεπάγεται για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.

Πάντως θεωρούμε ότι επειδή άπαντες στην Δύση αγαπούν την Τουρκία αλλά ουδείς «χωνεύει» τον Ρ.Τ.Ερντογάν, ότι καλύτερα είναι οι κεμαλιστές να μην επιστρέψουν στην εξουσία τουλάχιστον σε αυτά τα χρόνια που τα μνημόνια αποδυνάμωσαν την Ελλάδα.
Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο