Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Σκληρή επίθεση Μαξίμου σε Κυριάκο με «όπλο» τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για το Σκοπιανό


Διπλό χτύπημα από Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της ΝΔ για το Σκοπιανό. Το γραφείο του πρωθυπουργού ...
έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο από το 1994 με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη 




μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά. Νωρίτερα, με ένα άλλο βίντεο που παραθέτει αποσπάσματα δηλώσεων του παρελθόντος, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για διαρκείς παλινωδίες της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας που προκαλούν ίλιγγο.

«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως «είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως «εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία;», ερωτά το γραφείο του πρωθυπουργού.

Και καταλήγει: «Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με «ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος», όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός».



ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος και πότε λέει την αλήθεια»

Τίτλος στο βίντεο: «Ποιος και πότε λέει την αλήθεια» και παραθέτει δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, του Αντώνη Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Οι διαρκείς παλινωδίες της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ προκαλούν ίλιγγο σε όσους τις παρακολουθούν διαχρονικά.

Σας παραθέτουμε σχετικό βίντεο με δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, του Αντώνη Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs