Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Η Αποστολία Ζώη μιλά για το θάνατο της μητέρας της και ραγίζει καρδιές


Μια γυναίκα, μια «σταλίτσα» άνθρωπος, όπως χαρακτηριστικά αστειεύεται η ίδια για τον εαυτό της, είναι...
η μεγάλη νικήτρια, που όχι μόνο κατάφερε να τα βάλει με τα «λιοντάρια», 




αλλά τα νίκησε στα σημεία, κατακτώντας την πρώτη θέση στο «Nomads».

Το reality επιβίωσης του ANT1, που μπορεί να μην έκανε τον «θόρυβο» του ανταγωνιστικού «Survivor», κατέκτησε όμως με την πάροδο του χρόνου ένα σταθερό τηλεοπτικό κοινό, εκπρόσωποι του οποίου φώναζαν ρυθμικά το όνομα της Αποστολίας Ζώη μόλις την αντίκρισαν να πλησιάζει στην αίθουσα των αφίξεων στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος πιο μαυρισμένη, πιο γυμνασμένη και πιο όμορφη από ποτέ. 

Έτσι όπως αρμόζει σε μια αληθινή νικήτρια που ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν είχε φανταστεί τι θα επακολουθούσε, ξεκινώντας στις 2/10 με ένα μόνο βαλιτσάκι αλλά απέραντο πείσμα το μακρινό ταξίδι για το νησί Palawan των Φιλιππίνων, το… προσωπικό της βασίλειο εδώ και περίπου μία εβδομάδα. 


Πού αφιερώνεις αυτό το βραβείο;

Στον μπαμπά μου και στη μαμά μου που από τον ουρανό ήταν συνέχεια μαζί μου, την αισθανόμουν και μου έδινε δύναμη. Επίσης το αφιερώνω σε όλες τις γυναίκες και θέλω να τους πω να μη σταματάνε την προσπάθειά τους, όπως και στους ανθρώπους που τα ποσοστά δεν τους ευνοούν, αλλά αν το πιστέψουν γίνεται. Να σας πω ότι το έπαθλο χωρίζεται, το ένα τέταρτο πηγαίνει στον Κωνσταντίνο με πολλή αγάπη, ενώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί με μέρος του θα κάνω και κάτι που είχα υποσχεθεί στη μητέρα μου.

Σημειώνεται ότι το πανέμορφο κορίτσι από τον Βόλο, φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, ακόμα και σε… κόντρα ανέμους δεν λύγισε ποτέ, παρά μόνο εκείνον τον παγωμένο Νοέμβριο του 2013 που η μητέρα του μετά από άνιση και πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο «ταξίδεψε» για τη γειτονιά των αγγέλων.

«Η απώλεια της μητέρας μου, μου κλόνισε τα θεμέλια. Παράλληλα με έκανε να δω πιο καθαρά τα σοβαρά και τα αστεία της ζωής», θα παραδεχθεί στο Youweekly.gr τον Αύγουστο του 2016, συμπληρώνοντας τη δήλωση που είχε κάνει τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους πάνω στο ίδιο θέμα: «Αφότου έχασα τη μητέρα μου ο οργανισμός μου δεν αντέχει τίποτα αρνητικό. Δεν υπάρχει χειρότερο κακό από την απώλεια».

Ήταν στην ίδια συνέντευξη που μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την απόφασή της να παρατήσει το τραγούδι για 7 ολόκληρα χρόνια, ακολουθώντας την καρδιά της και έναν μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Σεϊταρίδη στο Πήλιο. «Παράτησα το τραγούδι όταν άρχισαν να με δηλητηριάζουν», δήλωνε η αγαπημένη τραγουδίστρια, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως λάθος έχει ερμηνευτεί ότι παράτησε την καριέρα της για τον έρωτα, αλλά εξαιτίας μιας βαθύτερης ανάγκης για ανασυγκρότηση. Όπερ και εγένετο με το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει πλέον στη ζωή της, με τον μαέστρο Γιώργο Μαραγκό να κάνει όλα τα υπόλοιπα να φαντάζουν λεπτομέρειες χωρίς ουσία που πάντοτε θα παραλείπονται από την ιστορία της ζωής της. «Είμαι ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή, αλλά αυτή την ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι και δεν θα τη συζητούσα ποτέ στο πλαίσιο μιας συνέντευξης», παραδέχεται στο YOU η μικροσκοπική καλλονή του ελληνικού τραγουδιού, ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μητέρα είπε: «Όχι ακόμα. Είμαι σε μια κατάσταση που θέλω να κάνω πράγματα για μένα, όσο εγωιστικό και αν ακούγεται. Επειδή ξέρω ότι αν γίνω μάνα θα είμαι αφοσιωμένη στο παιδί μου, θέλω να το παρατείνω λίγο».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs