Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Πέταξαν μεθυσμένο έξω από μπαρ τον «Jon Snow» και έκανε φασαρία - Έγινε επιθετικός με άλλους πελάτες του μπαρ


Την αμήχανη στιγμή που οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ στη Νέα Υόρκη ζητούν από τον εμφανώς μεθυσμένο ...
«Jon Snow» (κατά κόσμον Kit Harington) να αποχωρήσει από το μαγαζί τους και εκείνος τρεκλίζει προς την έξοδο κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, 

με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο 31χρονος πρωταγωνιστής του Game of Thrones διασκέδαζε στο μπαρ Barfly, στην γειτονιά Gramercy Park, μαζί με φιλική του παρέα.

Αν και ο ακριβής λόγος του καυγά δεν έχει γίνει γνωστός, φαίνεται πως ο δημοφιλής ηθοποιός ήπιε λίγο παραπάνω και έγινε κάπως επιθετικός με άλλους πελάτες του μπαρ, ενώ έπαιζε μπιλιάρδο με τους φίλους του.

Στο κλιπ ο Harington εμφανίζεται εμφανώς ζαλισμένος από το ποτό και μουτρωμένος, μετά την ένταση που προκλήθηκε, να μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει από το μαγαζί.

Σύμφωνα με το TMZ, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού ζήτησαν από τον Kit Harington που φώναζε οργισμένος να φύγει από το μαγαζί. Πράγματι ο ηθοποιός μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε αλλά λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε αποφασισμένος να συνεχίσει τον καυγά. Τότε ήταν που οι πορτιέρηδες του μπαρ τον απομάκρυναν σηκωτό και τον πέταξαν έξω στο κρύο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs