Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Στα δικαστήρια με την πρώην ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας για 20 εκατομμύρια δολάρια


Αντιμέτωπος με την κατηγορία της κακουργηματικής απάτης βρίσκεται ο γνωστός εφοπλιστής Γιάννης Κούστας. ...



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, εναντίον του ασκήθηκε πριν από λίγες ημέρες ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα Πρωοτδικών για το εν λόγω αδίκημα και πλέον η υπόθεση έχει περάσει στην ανάκριση. 

Ο δισεκατομμυριούχος εφοπλιστής, που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του «Forbes» ως ένας εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, κατηγορείται ότι εξαπάτησε την εν διαστάσει σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου, με την οποία τα τελευταία συναντώνται πλέον στα δικαστήρια, προκειμένου -όπως κατέθεσε η ίδια- να της αφαιρέσει 20 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία της είχε χαρίσει το 2007. 

Τα χρήματα αυτά -λέει η μηνύτρια- της τα είχε δώσει ο πρώην σύζυγός της προκειμένου να έχει «αποκούμπι» για τα πρώτα έξοδα μέχρι να αποκτήσει πρόσβαση στην περιουσία του, αν του συνέβαινε κάτι δυσάρεστο. 

Η ασκηθείσα δίωξη «πάτησε» πάνω σε μήνυση της Σ. Γιαννικοπούλου, στην οποία -όπως η ίδια περιγράφει- ο Γ. Κούστας εξύφανε μια απίστευτη μεθόδευση προκειμένου να της πάρει τα χρήματα. 

Ως συνεργούς στην εις βάρος της απάτη καταγγέλλει στενούς του συνεργάτες, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας του Danaos Shipping Company Limited, η οποία είναι εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο. 

Από την πλευρά του, ο γνωστός εφοπλιστής, που ετοιμάζεται να τελέσει το γάμο του το καλοκαίρι με την 26χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα (αν και ακόμα δεν έχει «ξεμπερδέψει» με το διαζύγιο που ζητά από τη Σ. Γιαννικοπούλου), κάνει λόγο, μιλώντας στη Real News, για γελοίους ισχυρισμούς και για προσπάθεια της Σ. Γιαννικοπούλου να αποκομίσει οφέλη. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs