Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ξεσπά η μητέρα της 28χρονης που πνίγηκε στην πισίνα -«Δεν την σεβάστηκαν ούτε στον θάνατο»


Συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας η δίκη για τον θάνατο της 28χρονης από την Πάτρα που έχασε τη ζωή της...
στην πισίνα του κολυμβητηρίου «Πεπανός».




Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest, η δίκη για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας είχε αναβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο. Ειδικότερα, η μητέρα της 28χρονης είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας με την οποία στράφηκε εναντίον της τότε διοίκησης του Παμπελοποννησιακού εθνικού αθλητικού κέντρου Πατρών αλλά και κατά ενός ακόμη προσώπου το οποίο εκείνη την ημέρα εκτελούσε χρέη προπονητή στο Ναυτικό όμιλο Πατρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη μήνυση αναφέρεται πως την ώρα που έγινε το τραγικό περιστατικό στον χώρο του κολυμβητηρίου δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες και νοσηλευτές, όπως προβλέπεται από τον νόμο, αν και σύμφωνα και με το καταστατικό, πρέπει να υπάρχουν στο ΠΕΑΚ τρεις ναυαγοσώστες και τέσσερις νοσηλευτές.

Η 28χρονη βρέθηκε στον πάτο της πισίνας, από έναν καθηγητή φυσικής αγωγής, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις την ίδια ώρα και να είναι μάλιστα και φίλος της άτυχης κοπέλας.

Η μητέρα της πριν εισέλθει στην δικαστική αίθουσα υποστήριξε πως δεν σεβάστηκαν την κόρη της «ούτε στη ζωή ούτε στο θάνατό! Είμαι εδώ για να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται και να υπάρξει παραδειγματισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δική είχε αναβληθεί για σήμερα, με την αιτιολογία ότι δεν γινόταν να προχωρήσει η διαδικασία αφού απουσίαζε ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας.

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφερθεί πως δίκη για την υπόθεση έχει αναβληθεί κι άλλες φορές εξαιτίας της απουσίας συγκεκριμένου μάρτυρα ενώ οι δικηγόροι της οικογένειας της κοπέλας ζήτησαν την βίαιη προσαγωγή του στο δικαστήριο η οποία και δεν πραγματοποιήθηκε.


Η άτυχη κοπέλα


Η μητέρα της 28χρονης

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs