Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Αυτός ο άντρας τα έβαλε με 5 ληστές και τους σουγιάδες τους ! Η εμφάνισή του θυμίζει ταινία τρόμου - Σκληρές εικόνες


Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην Βρετανία έδειξε μεγάλη γενναιότητα, όταν τα έβαλε με 5 ληστές...
, όταν οι τελευταίοι διέρρηξαν το διαμέρισμα του ψάχνοντας για πράγματα αξίας.
Ο 55χρονος David Pugh κοιμόταν όταν οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του, το οποίο αξίζει περίπου 400.000 λίρες. Κατέβηκε στο σαλόνι και είδε τους ληστές να απειλούν τον 17χρονο γιο του και τον σκύλο του, με μεγάλα μαχαίρια και μπαστούνια του μπέιζμπολ και του γκολφ.


Παρόλ’ αυτά ο David κατάφερε να παλέψει μαζί τους και να τους διώξει, χωρίς εκείνοι να πάρουν κάτι. Όταν έφυγαν τον άφησαν αιμόφυρτο. Η μύτη του είχε σπάσει και το πρόσωπό του είχε πολλαπλούς τραυματισμούς. Πήγε στον καθρέφτη και έβγαλε φωτογραφίες για να αποτυπώσει το μέγεθος του τραυματισμού του. Όπως δήλωσε στην Daily Mail, «Άκουσα έναν θόρυβο στις 3 το πρωί, αλλά νόμιζα ότι ο σκύλος έριξε κάτι. Σηκώθηκα εντελώς γuμνός από το κρεβάτι και μόλις πλησίασα την πόρτα, εκείνη άνοιξε με δύναμη. 4 ή 5 άνδρες μπήκαν μέσα και φώναζαν ‘Που είναι τα λεφτά; Δώσε μας τα λεφτά’».


Ο David είχε κάνει μαθήματα της ισραηλινής στρατιωτικής πολεμικής τέχνης , Κραβ Μαγκά, και αντέδρασε ενστικτωδώς. Άρπαξε τους δυο πρώτους και άρχισε να τους χτυπά με ότι έβρισκε μπροστά του. Οι ληστές τον χτύπησαν επανειλημμένα, με ματσέτες και μπαστούνια του μπέιζμπολ.


Θυμάται τον εαυτό του να προσπαθεί να φτάσει στο δωμάτιο του γιου του, όντας σοβαρά τραυματισμένος. «Σκεφτήκαμε πως κατάλαβαν τι έγινε και έφυγαν επειδή του παρατράβηξαν» λέει ο David. «Ίσως νόμιζαν ότι με σκότωσαν», προσθέτει. Ο γιος του David, ήταν ταραγμένος ενώ και ο σκύλος τραυματίστηκε στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί που έφτασαν λίγη ώρα αργότερα είπαν πως πρόκειται για την πιο βίαιη επίθεση σε σπίτι που έχουν δει. Οι ληστές δεν έχουν ακόμα συλληφθεί, αλλά ο David και η οικογένειά του απέφυγαν τα χειρότερα.

Google+ Followers