Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Έτσι εξαρθρώθηκε η σπείρα που έκανε απάτες με τροχαία


Πάνω από 56.000 ευρώ ήταν η λεία της σπείρας που έκανε απάτες με τροχαία και εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία...



Πέντε άτομα, δύο γυναίκες και τρεις άνδρες ψάχνει η αστυνομία στην Πάτρα, καθώς τα άτομα αυτά εξαπατούσαν κόσμο. Οι εν λόγω "κύριοι" και "κυρίες" τηλεφωνούσαν λέγοντας ότι είναι αστυνομικοί και ζητούσαν από τα θύματα χρήματα για να μην εμπλακούν με τη δικαιοσύνη τα παιδιά τους, που είχαν υποτίθεται προκαλέσει θανατηφόρο δυστύχημα με αυτοκίνητο... Για την ώρα έχουν συλληφθεί δύο που εισέπτραταν τα χρήματα από όσους ενέδιδαν στους απατεώνες, ηλικίας 52 και 28 ετών.

Στα τηλεφωνήματα, χρησιμοποιούσαν έναν άνδρα ή μια γυναίκα συνεργό τους που δήθεν έκλαιγε σε κατάσταση πανικού παριστάνοντας το παιδί του ηλικιωμένου θύματος και ζητούσε βοήθεια. Μόνο τους τελευταίους δυο μήνες, η σπείρα είχε εξαπατήσει δεκάδες άτομα και είχε αποκομίσει πάνω από 56.000 ευρώ!

Στο σπίτι των δύο συλληφθέντων, ανάμεσα στα άλλα βρέθηκαν 0,58 του γραμμαρίου ηρωίνη, πλαστή βουλγαρική άδεια οδήγησης, 12.040 ευρώ και πλήθος κινητά. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, κατοχή ναρκωτικών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση κατά περίπτωση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs