Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Άφησε οργισμένο μήνυμα σε ασθενοφόρο και… συνελήφθη


Μια Βρετανή έπεσε στα χέρια της αστυνομίας όταν άφησε ένα ραβασάκι σε ασθενοφόρο, απαιτώντας ...
από τον οδηγό του να το μετακινήσει αμέσως παρά το επείγον περιστατικό που εξυπηρετούσε το πλήρωμά του.




«Αν αυτό το βανάκι είναι για οποιονδήποτε άλλο παρά για το Νούμερο 14, τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παρκάρεις εδώ. Δεν δίνω δεκάρα ακόμα και αν καταρρεύσει όλος ο δρόμος. Μετακίνησε αμέσως το βαν από το σπίτι μου», έγραφε το σημείωμα στο Στόουκ Ον Τρεντ της Αγγλίας.

Και το άφησε πάνω στο παρμπρίζ του ασθενοφόρου, περιμένοντας μετά να βγουν οι τραυματιοφορείς ώστε να τους τα πει ένα χεράκι, βρίζοντας τους ίδιους και το «καταραμένο επάγγελμά» τους.

Η τοπική αστυνομία συνέλαβε όμως την 26χρονη. Όπως δήλωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος, John Owen: «Η σύλληψη έχει να κάνει με τη λεκτική κακοποίηση που συνιστά παραβίαση του νόμου. Δεν έγινε δηλαδή αποκλειστικά για το σημείωμα».

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν έκανε μάλιστα καμία καταγγελία. Ήταν απλώς από τη γενική κατακραυγή του κόσμου στο Twitter, όταν μια υπάλληλος της υγειονομικής υπηρεσίας ανέβασε το σημείωμα online, που έκανε την αστυνομία να ενδιαφερθεί για τη μαινάδα.

Το σημείωμα υπέπεσε στην αντίληψη του υποδιοικητή Nick Adderley, ο οποίος πριν στείλει τους άντρες του να ερευνήσουν το περιστατικό, σχολίασε στο Twitter κάτω από το ραβασάκι: «Δυστυχώς πρέπει να ‘‘ανεχόμαστε’’ αυτούς στην κοινωνία που νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους μέχρι να παρουσιαστεί η ανάγκη και να χρειαστούν τη βοήθειά σας/μας. Μετά είναι μια άλλη ιστορία»…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs